1080p de kullanıyorsan normaldir. 5070 1080p için çok güçlü. Sanal çözünürlük (1440p) veya oyun içinden resolution scale (1.5x filan) ayarla.
ama işlemciyide kullanmıyor pek oyun darboğazda yok gibi anlamadım valla ama 2k şart evet onu istiyor kart1080p de kullanıyorsan normaldir. 5070 1080p için çok güçlü. Sanal çözünürlük (1440p) veya oyun içinden resolution scale (1.5x filan) ayarla.
5070 kullanıp 1080p de neredeyse hiç darboğaz yememek için en az 9700X veya 14600K gibi bir işlemci lazım, eğer kullandığın işlemci bunların altındaysa son derece normal.ama işlemciyide kullanmıyor pek oyun darboğazda yok gibi anlamadım valla ama 2k şart evet onu istiyor kart
Sanal çözünürlükle 2k yap devamama işlemciyide kullanmıyor pek oyun darboğazda yok gibi anlamadım valla ama 2k şart evet onu istiyor kart
5070 kullanıp 1080p de neredeyse hiç darboğaz yememek için en az 9700X veya 14600K gibi bir işlemci lazım, eğer kullandığın işlemci bunların altındaysa son derece normal.
güç seçeneklerinde dengelide kalmış onu da nihaiye çektim belki etkisi olur diyeSanal çözünürlükle 2k yap devamdüzelecektir
Nihai yada yüksek performans gibi seçeneklerin hiç bir faydasını görmedim şimdiye kadar. OC deneyebilirsin ama gerek yok, zaten kartı yeterince besleyebiliyor işlemcin. %5 darboğaz önemsiz.güç seçeneklerinde dengelide kalmış onu da nihaiye çektim belki etkisi olur diye
uv ile kullanıyorum ekran kartınıNihai yada yüksek performans gibi seçeneklerin hiç bir faydasını görmedim şimdiye kadar. OC deneyebilirsin ama gerek yok, zaten kartı yeterince besleyebiliyor işlemcin. %5 darboğaz önemsiz.