Hepiniz pc veya konsol olmanız lazımgta 5 de online hizmet olmuyor açılmıyor arkadaşlar ile oynayamıyorum bağlantı sorunu iletiyor ancak sildim yeniden yükledim internet değiştim çoğu şeyi yaptım yine aynı yardımcı olabilcek var mı
Hepiniz pc veya konsol olmanız lazım
aga herkes pc ve sorun o değil direk olarak home kısmı olmuyorHepiniz pc veya konsol olmanız lazım
İlla homeden davet etmeleri gerekmiyor.Telefondan invite atılıyor.Ya rockstar hesabını yanlış giriyorsun ya da oyun orijinal değil.Başka bir sebep yok gibi duruyor.Mesaj otomatik birleştirildi:
aga herkes pc ve sorun o değil direk olarak home kısmı olmuyor
online kısma girebiliyorum sonrası sorun oluyor görsel ekledim başlığa bakabilirsin oyunumda orijinalİlla homeden davet etmeleri gerekmiyor.Telefondan invite atılıyor.Ya rockstar hesabını yanlış giriyorsun ya da oyun orijinal değil.Başka bir sebep yok gibi duruyor.
teşekkür ederim dns nasıl değiştireceğimGTA 5 Online'da bağlantı sorunları bazen oyun dosyalarındaki hatalar ya da sunucu problemlerinden kaynaklanabilir. Eğer oyunu tekrar yüklediyseniz ve internetinizi değiştirdiyseniz, öncelikle Rockstar Social Club hesabınıza giriş yaptığınızdan emin olun. Ayrıca ağ bağlantınızı kontrol edin, kablolu bağlantı daha stabil olabilir. Modem yeniden başlatmayı deneyin ve güvenlik duvarı veya antivirüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin. Oyun için gerekli portları yönlendirdiğinizden ve DNS ayarlarını Google DNS (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) gibi bir servisle değiştirdiğinizden emin olun. Son olarak, Rockstar’ın sunucu durumunu kontrol etmek de faydalı olabilir, çünkü bazen sunucular bakımda veya yoğunluktan dolayı sorunlar yaşanabiliyor.