GTA 5 online FREE alınmıyor

Reaksiyon skoru
67
iyi forumlar GTA 5 de bu free verilen arabalar motorlar bunker motor klübü gibi yerleri alamıyorum her aldığımda bu uyarıyı veriyor ne yapabiliriz??? sildim yükledim kaç kere doğrulama yaptım modemi resetledim vs. vs. birçok şey yaptım ama değişen yok bir çözümünü bilen var mı?

Ekler

• image.png
    image.png
    54.2 KB · Hit: 54
free mağaza araçları gibi şeyler gta+ üyeleri için sanırım
hayır onlar farklı, bu epic bi ara oyunu bedava vermişti yanında da free şeyler vermişti bir diğer hesabımda alabildim zaten. ikinci hesabımı arkadaşıma verdim fakat o alamıyor. free gözüküyor, al kısmına basınca direkt bu uyarı çıkıyor

Söylediğin şeyler criminal enterprise paketi ile alınabiliyor bu paketi aldın mı?

Söylediğin şeyler criminal enterprise paketi ile alınabiliyor bu paketi aldın mı?
evet var iki hesabımda da, birinde sorun yok alabiliyorum ikinci hesabımda direkt bu uyarıyı veriyor. bayadır bakıyorum ama çözüm bulamadım en son konu açtım

iyi forumlar GTA 5 de bu free verilen arabalar motorlar bunker motor klübü gibi yerleri alamıyorum her aldığımda bu uyarıyı veriyor ne yapabiliriz??? sildim yükledim kaç kere doğrulama yaptım modemi resetledim vs. vs. birçok şey yaptım ama değişen yok bir çözümünü bilen var mı?
evin varmı dostum ev olmadan araba falan alamıyosun garaj yok çünkü

öyle bi free yazmışsınki bedavaya gta var sandım :D

Rockstar'a mail at hızlı dönüş yapıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,202
Üyeler
183,396
Son üye
eness3556
Geri