GTA 5 ONLİNE NASIL OYNANIR

ubbes2

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
merhaba arkadaşlar gta 5 aldım online oynucam nasıl oynanıyor serverlar felan mı var öyle mi giriliyor yoksa görev felan mı yapıyoruz amaç nedir nasıl işliyor :D anlatırsanız sevinirim bazıları ev araba alıyormuş sanırım okumuştum bi yerlerde nasıl ne yapıylıor

Oyuna girin. Oradan pause menüsünde online kısmı var oraya tıklayın. Ardından invite only session derseniz siz ve davet ettiğiniz kişilerin katılacağı sunucu oluşturulacak. Eğer Public Sunucuya girerseniz herkese açık ve yüksek sayıda Hileci Barındıran sunuculara Katılırsınız.

Oyuna girin. Oradan pause menüsünde online kısmı var oraya tıklayın. Ardından invite only session derseniz siz ve davet ettiğiniz kişilerin katılacağı sunucu oluşturulacak. Eğer Public Sunucuya girerseniz herkese açık ve yüksek sayıda Hileci Barındıran sunuculara Katılırsınız.
kanka girip peki napıyoruz normal offlinedaki gibi görev felan mı yapıyoruz online ne gibi artısı var :D

kanka girip peki napıyoruz normal offlinedaki gibi görev felan mı yapıyoruz online ne gibi artısı var :D
RP serverler var oralarda keyif alabilirsin gerçek hayattaki gibi davranıyorsun full role eğlenceli oluyor

merhaba arkadaşlar gta 5 aldım online oynucam nasıl oynanıyor serverlar felan mı var öyle mi giriliyor yoksa görev felan mı yapıyoruz amaç nedir nasıl işliyor :D anlatırsanız sevinirim bazıları ev araba alıyormuş sanırım okumuştum bi yerlerde nasıl ne yapıylıor
Keşke konu açmadan youtubeye falan baksan,oyuna gir ayarlara gel orda online yazması lazım.Veya oyunu açınca sağ altta hikaye modunun yanında online olması lazım hikaye modunda en baştaki görevi yaptıktan sonra.

ne gibi şeyler yapılıyor knkam mesala gerçek hayat modu
mesela karpuz toplayıp satıyorsun o parayla araba alıyorsun çeteler var aileler var onlara katılıyorsun arada atışıyorsun öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,633
Üyeler
192,437
Son üye
nsavascik
Geri