Gta 5 online para hilesi yapma

-CrawL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,181
Daha önce cheat engine ile yaptım 1günde 30M ve 330Lvl bastım ban yedim. Banım açıldı yine cheat engine ile yapacağım ban yeme olasılığını azaltmak için ne kadar para ve level basmalıyım? ve paraları ne zaman harcamaya başlamalıyım?

level basmayın. maximum 1M para basın.
Araba satarken yapacağım hileyi, Hergün 1M bassam nasıl olur? birde parayı bastığım günmü harcayayım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1M de çok az para tek seferlik için. Bence hiç yapılmamalı
Her lobide en az 4-5Hile var arkadaşım paralı mod menüsü kullanıyor lobideki herkesin oyununa crash verdirebiliyor ve bi ara 6000level bastı ban yemedi.

Araba satarken yapacağım hileyi, Hergün 1M bassam nasıl olur? birde parayı bastığım günmü harcayayım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her lobide en az 4-5Hile var arkadaşım paralı mod menüsü kullanıyor lobideki herkesin oyununa crash verdirebiliyor ve bi ara 6000level bastı ban yemedi.
bastığınız gün harcayın. olabildiğince az dikkat çekmeye çalışın. her gün her gün basmayın. 3-4 günde bir basın.

ben 99999999 bastım ban yedim sen istersen daha az bas

Para konusunu 1M olarak seçme direk 90M at kendine level olarak ise 250 level en uygunu (ben yaptım)
Edit: 330 levelmişsin pardon okumamışım :D

Para konusunu 1M olarak seçme direk 90M at kendine level olarak ise 250 level en uygunu (ben yaptım)
Edit: 330 levelmişsin pardon okumamışım :D
Ban yedim zaten banda açıldı oyun sıfırdan başlattı beni. Şimdi bi 10M basıyorum level basmayacağım.

Belki de hile kullanmayıp, şerefinle oyunu oynayabilirsin ha?

Geri