Gta 5 Online Perma Ban

Kyha6

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamlar, çok eskiden gta 5 den ban yemiştim. Para ve seviye hilesinden dolayı. Normalde ilk ban 1 aylık 2. ban perma oluyormuş fakat ben ilk banımda perma olarak yedim,en azından öyle yazıyordu. Açılmış olabilirmi bazı kişiler perma ban yediklerinde bi süre sonra açılıyor gibisinden bir şey demişti. İlk ban atılırken herkesde mi perma yazıyor yoksa ben mi denk geldim ilk banı perma olarak yemeye. Bilen varsa söylerse sevinirim.

Ban açıklaması var mı oyun üzerinde?

Ne zaman yedin banı?

Ben bir public serverda hileciye denk geldim, para dağıtıyodu. Ordan para kastım aşırı fazla sonra da tüm istatistiklerim silindi ve hesabım 1 ay askıya alındı. 2. Kere hile yaptım 1 yıl önce para hilesi hesap hala duruyor. Hileyi abartmadan yapınca ban yemiyorsun yani. Ne yaptın da perma yedin

Perma yediysen açılmıyor kardeşim :(

Ban açıklaması var mı oyun üzerinde?
2019 da ban yedim muhtemelen. Dahada hiç denemedim, fakat orada perma yazdığını hatırlıyorum. Siteden hesabımı bulup giriş yaptığımda ise normal olarak online karakterim sıfırlanmış fakat ban hakkında hiçbirşey yazmıyor. Gta'yı yeni indirmeye başlattım ondan dolayı da bakamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bir public serverda hileciye denk geldim, para dağıtıyodu. Ordan para kastım aşırı fazla sonra da tüm istatistiklerim silindi ve hesabım 1 ay askıya alındı. 2. Kere hile yaptım 1 yıl önce para hilesi hesap hala duruyor. Hileyi abartmadan yapınca ban yemiyorsun yani. Ne yaptın da perma yedin
para ve seviye hilesinden dolayı ama ilk banımdı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne zaman yedin banı?
2019 muhtemelen

2019 da ban yedim muhtemelen. Dahada hiç denemedim, fakat orada perma yazdığını hatırlıyorum. Siteden hesabımı bulup giriş yaptığımda ise normal olarak online karakterim sıfırlanmış fakat ban hakkında hiçbirşey yazmıyor. Gta'yı yeni indirmeye başlattım ondan dolayı da bakamıyorum.
Oyun içinden bakmak iyi olur ama muhtemelen "Perma"dan da anlaşılabileceği üzerine sınırsız bir ban olacaktır.

Fazla abarttıysan seviyeyi ondan yemişsindir. Para hilesinden ban yiyen az gördüm ama levelden yiyen çok fazla
Hiç hatırlamıyorum. level arttırmayınca da anlaşılır gibisinden bir muhabbet döndüğü içinde level hilesi yapmıştım.

Hiç hatırlamıyorum. level arttırmayınca da anlaşılır gibisinden bir muhabbet döndüğü içinde level hilesi yapmıştım.
Level arttırmayınca anlaşılmıyor asıl, hileler ile kazandığın para o sharkcard ile almışsın gibi gözüküyor. Level arttırınca direk anlaşılıyor oynadığın saatten

Level arttırmayınca anlaşılmıyor asıl, hileler ile kazandığın para o sharkcard ile almışsın gibi gözüküyor. Level arttırınca direk anlaşılıyor oynadığın saatten
Muhtemelen işte düşünmeden arkadaşın gazına gelip yaptık bir hata. Umarım açılmıştır.

Ben de offline hilesini kaldırmayı unutup online girdiğim için perma yedim :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,160
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri