DeH$et
80+ Silver
Bence hiç uğraşma o kadar gb yüklemene değmez. Zevk vermez kısacaSağol bilgi için bilgisayarım 10 yıllık falan
Bence hiç uğraşma o kadar gb yüklemene değmez. Zevk vermez kısacaSağol bilgi için bilgisayarım 10 yıllık falan
Benim sistemimin aynısı ve neredeyse az kasıyor bende oynarım sanırım değil mi?
anladım sağol bilgi içinBence hiç uğraşma o kadar gb yüklemene değmez. Zevk vermez kısaca
Rica ederimanladım sağol bilgi için
Oglum yukleyin gitsin ya. Ne kaybedersinzi. Ben 30-20fps mc oynuyordum zamaninda . Mesele keyif meselesi. Ayarlari kisa kisa 50-60 a kadar cikarmistim ama zevkliydi yaniSelam ben Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.94 GHz - 4Gb ram - 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci - Nvıdıa Geforce 9500Gt ile Gta 5 oynayabilirmiyim?
Kişiden kişiye değişir hocam oyuna bağlılık önemliOglum yukleyin gitsin ya. Ne kaybedersinzi. Ben 30-20fps mc oynuyordum zamaninda . Mesele keyif meselesi. Ayarlari kisa kisa 50-60 a kadar cikarmistim ama zevkliydi yani
internetim 1000kb oluyor maksimum ve kalıyorda 600kb aşağısına düşmüyorİnternet hızın yeterliyse yükle dene bence bir kaç ayar ile oynanabilir hâle gelebilir, çözünürlüğü 720p ye alırsın vb. Ben AC Odyssey'i 25fps de bitirmiştim ve çok eglenmistim yani fps engel değildir bence.
Orijinal steamden falan oynamayacaksan, repack indirmeni tavsiye ederim, 90 gb yerine sıkıştırılmış şekilde 40gb indirirsininternetim 1000kb oluyor maksimum ve kalıyorda 600kb aşağısına düşmüyor
Oynayamazsın.Selam ben Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.94 GHz - 4Gb ram - 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci - Nvıdıa Geforce 9500Gt ile Gta 5 oynayabilirmiyim?
Oynarsın harita bazı yerlerde geç yüklenir. Yüklenmediği zaman aşağıya bakarsın. Milletin aşırı abarttıüı gibi kasmıyor oynadıkça alışırsın gözüne normal gelir.Selam ben Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.94 GHz - 4Gb ram - 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci - Nvıdıa Geforce 9500Gt ile Gta 5 oynayabilirmiyim?
bilgi için sağolOynarsın harita bazı yerlerde geç yüklenir. Yüklenmediği zaman aşağıya bakarsın. Milletin aşırı abarttıüı gibi kasmıyor oynadıkça alışırsın gözüne normal gelir.
Zona adlı uygulamadan ve 40 gb boyutOrijinal steamden falan oynamayacaksan, repack indirmeni tavsiye ederim, 90 gb yerine sıkıştırılmış şekilde 40gb indirirsin