- Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka korkitmiyim ama ben 6 ay girmiyordum gireyim dedim gumlemisben 1 senedir girmiyorum hesaba inşallah bişi olmamıştır
kanka korkitmiyim ama ben 6 ay girmiyordum gireyim dedim gumlemisben 1 senedir girmiyorum hesaba inşallah bişi olmamıştır
hemen rdr girip bakacamkanka korkitmiyim ama ben 6 ay girmiyordum gireyim dedim gumlemis
kanka oyuna girmene gerek yok social clubdan ilerlemelerin gozukuyorsa sorun yokhemen rdr girip bakacam
Hiç girmiyorsak çalabilirler mi? Valla 2 senedir falan oynamıyorum oyun hesapta duruyordu ama çalmasınlarMerhaba arkadaşlar son zamanlarda birçok insanın gta5 social club hesabı çalınmaya başlandı sikayet varda binlerce insan magdur oldugunu belirtti buna bende dahil çalınan hesapların gta onlineda bir açık sayesinde çalındıgı tahmin ediliyor aman dikkat
ben 6 aydır girmiyordum özledim gireyim dedim ona ragmen gitmis sdhdhddjbdHiç girmiyorsak çalabilirler mi? Valla 2 senedir falan oynamıyorum hesapta duruyor ama çalmasınlar![]()
Hesap umrumda değil de şifreyi görüyorlarsa o biraz sıkıntı, önemli olmayan öylesine üyelik açtığım birsürü hesapta o şifre var boş yere uğraştırırlar...ben 6 aydır girmiyordum özledim gireyim dedim ona ragmen gitmis sdhdhddjbd