Hocam bendede mi gidecek?Daha önce hiç oynadınızmı veya epic gamese girip "Vay be beleş gta5 de aldım ya ölsemde gam yemem" diyip ekranda Grand Theft Auto V yazısını resmini ve indirme tuşunu gördünmü?
Girin bakın kütüphanenize duruyorsa gitmemiştir.Hocam bendede mi gidecek?
Ya yapma yaEğer aldıktan sonra oynamadıysan, Rockstar hile ve yan hesaplara karşı o hesaplardan oyunu kaldırtıyor diye biliyorum.
İleri de gitme ihtimali nedir?Girin bakın kütüphanenize duruyorsa gitmemiştir.
Bilemiyorum daha önce hiç tecrübe etmedim bilmediğim şey hakkındada bilgi vermek istemem.Ya yapma ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
İleri de gitme ihtimali nedir?
Şuan bakamam.
Yanlış bilgi vermeyin geçen sene aldım hiç indirmedim duruyorEğer aldıktan sonra oynamadıysan, Rockstar hile ve yan hesaplara karşı o hesaplardan oyunu kaldırtıyor diye biliyorum.
Herkestr olmuyormuş.Yanlış bilgi vermeyin geçen sene aldım hiç indirmedim duruyor
Oyunda uzun zamandır hile olduğunu bildiğim için sıkılıp hile açarım diye 5 tane hesap almıştımHerkestr olmuyormuş.
Eğer aldıysan mail adresine fatura gelir bı kontrol etMerhaba, ben Epic Games den GTA V almıştım.(ücretsiz iken) Fakat hesabımda yok.(1yıldan uzun süre oluyor) Bu neden olabilir sizce?
Alıp oynamamışsan uçuyor gidiyorMerhaba, ben Epic Games den GTA V almıştım.(ücretsiz iken) Fakat hesabımda yok.(1yıldan uzun süre oluyor) Bu neden olabilir sizce?
Güvenilir mi? Ve birde örnek birkaç adet site önerir misiniz?.Eğer hesaba erişiminiz yoksa çok kafaya takmayın internet sitelerinde cok ucuz fiyatlara satılıyor .
Öyle bir şey yok diye biliyorumAldığından beri uzun süre hiç indirip oynamadıysan gidiyor diye biliyorum.
Kuzenim hiç indirmedi 1yıl sonra gitti yeni pc alınca indirdi onla alakası yok bence arkadaş almamışAlıp oynamamışsan uçuyor gidiyor
Ben aldım oynamadım hala duruyor kuzenimde gitti ?Öyle bir şey yok diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kuzenim hiç indirmedi 1yıl sonra gitti yeni pc alınca indirdi onla alakası yok bence arkadaş almamış