Şimdi sen nuh der peygamber demezsin seni anladımama sistem gereksinimleri 8 gb minimum yazıyor o yüzden istiyorum
bütçen nedirGta 5 yada diğer oyunları karşılayamıyorum ya kasıyor yada donuyor ekran kartım AMD Radeon HD 7510
1900 u geçmesse alırımbütçen nedir
1650s alabilirsin1900 u geçmesse alırım
GTX 1650S tavsiye ederim.1900 u geçmesse alırım
Rx570,580,1050ti,1060,rx5500xt,1650s,Gta 5 yada diğer oyunları karşılayamıyorum ya kasıyor yada donuyor ekran kartım AMD Radeon HD 7510
ona baktım fakat benmi eski ekran kartında 8gb ram var ama genede kasıyor 8 gb bi ekran kartı daha iyi olurGTX 1650S tavsiye ederim.
100W TDP ve güncel olması ve stabil driverları ile güzel bir performans verecektir.
4 GB VRAM'i var.
her şey gb değilona baktım fakat benmi eski ekran kartında 8gb ram var ama genede kasıyor 8 gb bi ekran kartı daha iyi olur
O zaman gaming gecelerini takip et,indirimlerde RX 580 ve 5500XT 8 GB modelleri indirime düşerse alabilirsin.ona baktım fakat benmi eski ekran kartında 8gb ram var ama genede kasıyor 8 gb bi ekran kartı daha iyi olur
ama sistem gereksinimleri 8 gb minimum yazıyor o yüzden istiyorumher şey gb değil
Youtube'dan testlerine bak,GTX 1650S bütün oyunlarda yeterli düzeyde.ama sistem gereksinimleri 8 gb minimum yazıyor o yüzden istiyorum
tamam bi düşüneyim ozaman sağolO zaman gaming gecelerini takip et,indirimlerde RX 580 ve 5500XT 8 GB modelleri indirime düşerse alabilirsin.
4 GB hala yeterli aslında günümüzde.Yine sen bilirsin ama.
Şimdi sen nuh der peygamber demezsin seni anladımama sistem gereksinimleri 8 gb minimum yazıyor o yüzden istiyorum