Neler Yeni

GTA 5 story modda kasma sorunu

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar bugün sabah gta 5 indi girdim story mod a baktım kasıyor sağa tıklıyorum geç gidiyor sağ tıklıyorum aim i geç açıyor sistemim de baya iyi bence gta için daha ilk gtayı indirdim test için sizce nasıl düzelir kasınca kapattım sonra tekrar açtım oyunu yazılı ekranda bekledi bir saat sonra yine kapattım sizce bunun çözümü ne olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

@keremcnsz24 @zbabomen @ArdaM @Utku Aydın

Son düzenleme:

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
Arkadaşlar bugün sabah gta 5 indi girdim story mod a baktım kasıyor sağa tıklıyorum geç gidiyor sağ tıklıyorum aim i geç açıyor sistemim de baya iyi bence gta için daha ilk gtayı indirdim test için sizce nasıl düzelir kasınca kapattım sonra tekrar açtım oyunu yazılı ekranda bekledi bir saat sonra yine kapattım sizce bunun çözümü ne olabilir

Bu konuya değinmen süper oldu. Son zamanlarda bu hep var. Bende fps drop yiyordum rtx 2060 kartım var 30 fps falan düşüyordu. Hikaye modunda optimazsyon sorunu çok var. Online de bu sorun düzeltiyor ancak şehirde sıkıntı yokken dağa çıkınca fps yine benden bu kadar deyip yerlerde sürünüyor enteresan olay. Senin pc de sıkıntı yok kardeşim onu bil yeter 😂

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
bende 2060s var böyle sorunlarla karşılaşmadım

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuya değinmen süper oldu. Son zamanlarda bu hep var. Bende fps drop yiyordum rtx 2060 kartım var 30 fps falan düşüyordu. Hikaye modunda optimazsyon sorunu çok var. Online de bu sorun düzeltiyor ancak şehirde sıkıntı yokken dağa çıkınca fps yine benden bu kadar deyip yerlerde sürünüyor enteresan olay. Senin PC de sıkıntı yok kardeşim onu bil yeter 😂
@ArdaM hocam daha yeni indirdim zaten gtayı ineli 3 saat oldu arkadaşım pencere modundan kaynaklandığını söyledi birde online a nasıl giricem

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26

Ayarların nedir, oyun orijinal mi?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Bu konuya değinmen süper oldu. Son zamanlarda bu hep var. Bende fps drop yiyordum rtx 2060 kartım var 30 fps falan düşüyordu. Hikaye modunda optimazsyon sorunu çok var. Online de bu sorun düzeltiyor ancak şehirde sıkıntı yokken dağa çıkınca fps yine benden bu kadar deyip yerlerde sürünüyor enteresan olay. Senin PC de sıkıntı yok kardeşim onu bil yeter 😂
sıkıntı olabilir de. bende 15 senelik yadigar 9800gt li sistem var ben de 30fps ama bilemedim. ama şunu diyim ben online da 4-5 fps daha fazla alıyorum

online da da kasıyosa sistemde sıkıntı olabilir belki, ama sadece gta5 te kasıp başka oyunda kasmıyorsa oyunla alakalı

@ArdaM hocam daha yeni indirdim zaten gtayı ineli 3 saat oldu arkadaşım pencere modundan kaynaklandığını söyledi birde online a nasıl giricem
esc ye bas story moddayken online kısmına gir play gtaonline a bas ordan go ya bas

Top Bottom