- En İyi Cevap
- 4
Ne alaka?Gta ile cyberpunk u karşılaştırmak pes 2021 ile forza horizon 4 ü karşılaştırmak gibidir
Ne alaka?Gta ile cyberpunk u karşılaştırmak pes 2021 ile forza horizon 4 ü karşılaştırmak gibidir
Bende bilmiyorum rtx 3070 karaborsadan çıkarsa stoklaro gelirse 6000TL aşağısına bulunurmu ?Ne alaka?
Biri 7 yıllık tecrubesi olan bir daha uzun geliştirilmiş yani 7 yılda bir sürü güncelleme ile düzenlen di biri ise Daha yeni çıkmış bir oyunNe alaka?
Ne alaka?
Kaç saattir açıklamaya çalışıyorum. Oyunun içeriğini, görevlerini veya hikayesini karşılaştırmıyorum. Sadece açık dünyadaki yapay zekayı karşılaştırıyorum diye. Anlatamadım kimseyegayet iyi içerik berbat bir yapay zekaya sahip hatta yapay zeka yok oyunda
Banane kardeşim? ben oyuncuyum isterse 700 sene geliştirsinlerBende bilmiyorum rtx 3070 karaborsadan çıkarsa stoklaro gelirse 6000TL aşağısına bulunurmu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biri 7 yıllık tecrubesi olan bir daha uzun geliştirilmiş yani 7 yılda bir sürü güncelleme ile düzenlen di biri ise Daha yeni çıkmış bir oyun
Peki abi sorumun cevabı ne pekiBanane kardeşim? ben oyuncuyum isterse 700 sene geliştirsinler
Kolonya içince ben...Gta san andreas tek geçerim. Sistemi düşük olanlar için en ama en iyi oyun.
Mesela Rockstar Games oyunlarını neredeyse kusursuz yapmadan çıkarmaz. GTA 6 çıkacak biliyoruz. Eğer Rockstar Games, CD Projekt RED gibi tecrübesiz olsa gider hemen trailer paylaşır. Eminim ki GTA 6, 2018 E3'te cyberpunk 2077 fragmanı çıktığı zamandan daha yapılmış bir oyundur. Ancak Rockstar Games ne kadar bitmeye yakın olsa da paylaşmaz böyle şeyleri. Zamanı gelince zaten ne yapacağı ortadaBanane kardeşim? ben oyuncuyum isterse 700 sene geliştirsinler
O kadar büyük oyun değilse Cyberpunk 2077, yapmayacaktı bu kadar reklam. tabii ki haklısınız. Rockstar ile hangi şirketi karşılaştırsak saçma oluyor. Gta5 çıkalı 7 yıl oldu. Adamlar hala güncelleme veriyor. İlk çıktığında bu yapay zekaya sahip değildi. Cyberpunk 2077 de bugları düzelttikten sonra yavaş yavaş düzeltirler herhaldeeufak bir sorun var burada rockstar dan bahsediyoruz dev bir oyun şirketi milyon tane oyunu var cdpr ise daha ilk büyük adam akıllı AAA Oyunu çıkarttı rockstar üniversitedeyken cdpr ise daha orta okulda lütfen barcelona ile eskişehir sporu karşıkaştırmayın
witcher 3 AAA oyunu değildir
niye cyberpunk ı yapmicaktı tek oyun yapan rockstarmı adamlar bu sayede tecrübe kazanıyor rockstarın ilk yaptığı oyunalr olmasaydı gta 5 i yapabilirlermiydi yapamazlarda çünkü tecrübeleri yoktu admalar yavaş yavaş önce gta 2 sonra 3 vice city san andreas diye gide gide gta 5 i çıkarttılar cdpr ise daha tecrübesiz bu tür oyunlar daha çıkarıp tecrübe sahibi oluyorlar eminim cdpr 2 3 oyundan sonra çok daha iyisini yaparlarO kadar büyük oyun değilse Cyberpunk 2077, yapmayacaktı bu kadar reklam. tabii ki haklısınız. Rockstar ile hangi şirketi karşılaştırsak saçma oluyor. Gta5 çıkalı 7 yıl oldu. Adamlar hala güncelleme veriyor. İlk çıktığında bu yapay zekaya sahip değildi. Cyberpunk 2077 de bugları düzelttikten sonra yavaş yavaş düzeltirler herhaldee
yapay zekasını karşılaştırıyor zatenİki oyun aynı türde bile değil nasıl karşılaştırıyorsun? The Witcher 3: Wild Hunt ile Gta 4 karşılaştırmak gibi olmuş.