Neler Yeni

GTA 5 vs Cyberpunk 2077 (Yapay Zeka)

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar Cyberpunk 2077 oyununda o kadar bug var. O buglar dan dolayı bu yapay zeka sorunlarına kimse bir şey demedi. Cyberpunk 2077'nin önünde daha çok uzun bir yol var. ( Hangi Oyun Daha İyi Diye Karşılaştırma Yapmadım. Sadece Yapay Zekalar Arasındaki Farklara Değindim)

knk ilerde elbet düzelicektir bence bu oyun max 4 5 ay sonra sorunsuz olur şuan daha çıkalı pek zaman olmadı bug falan filan olması gayet doğal ama oyunun ps ve xbox versiyonu rezalet ona bişi diyemem ama pc için oyun max 4 5 aya mis gibi olur ama

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
knk ilerde elbet düzelicektir bence bu oyun max 4 5 ay sonra sorunsuz olur şuan daha çıkalı pek zaman olmadı bug falan filan olması gayet doğal ama oyunun ps ve xbox versiyonu rezalet ona bişi diyemem ama PC için oyun max 4 5 aya mis gibi olur ama
Buglara lafım yok. Onlar zaten 2-3 aya düzelir. Ama bu yapay zeka 2-3 yıla anca düzelir

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Buglara lafım yok. Onlar zaten 2-3 aya düzelir. Ama bu yapay zeka 2-3 yıla anca düzelir
3 yıl da fazla be 3 yılda oyuna yeni sürüm çıkartırlar max 1 yıla düzelir adam gibi çalışırlarsa tabi ayakları uzatıp yaylana yaylana çalışırlarsa dediğin gibi 2 yılı bulur

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Oyun yelpazesi ağzına kadar dolu bakıyorum. GTA sa nın da bug, glitch ve optimizasyon bakımından cyberpunk tan yana kalır bir tarafı yok. Hikayesi de kötü.
Hikayesi gayet güzel klasik GTA işte bi ana görev var bide yan görevler hepsinin tadını çıkarabiliyorsun.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
3 yıl da fazla be 3 yılda oyuna yeni sürüm çıkartırlar max 1 yıla düzelir adam gibi çalışırlarsa tabi ayakları uzatıp yaylana yaylana çalışırlarsa dediğin gibi 2 yılı bulur
2 yıl önce trailer verip böyle buglu oyun çıkmasına dayanarak söyledim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Cyberpunk 2077 oyununda o kadar bug var. O buglar dan dolayı bu yapay zeka sorunlarına kimse bir şey demedi. Cyberpunk 2077'nin önünde daha çok uzun bir yol var. ( Hangi Oyun Daha İyi Diye Karşılaştırma Yapmadım. Sadece Yapay Zekalar Arasındaki Farklara Değindim)

bu yaptığın karşılaştırma olmadı
1-gta v 6yıllık bir oyun
ch ise yeni çıktı

2-biri aksiyon biri rol yapma

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
İkisini de oynamış biri olarak GTA 5 çok daha üstün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-gta v 6yıllık bir oyun
ch ise yeni çıktı

Rol yapma kısmı çok zayıf CP'nin. O da aksiyon sayılır bence.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
1-gta v 6yıllık bir oyun
ch ise yeni çıktı

ben zaten gta da rol yapma çok kötü cyberpunkta ise mükemmel diye bir karşılaştırma yapmadım. ikisi de açık dünya oyunu ben de sadece açık dünyalarını karşılaştırdım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ben zaten gta da rol yapma çok kötü cyberpunkta ise mükemmel diye bir karşılaştırma yapmadım. ikisi de açık dünya oyunu ben de sadece açık dünyalarını karşılaştırdım.
hayır türleri farklı olduğundan aynı türden çıkmış bir oyunla karşılaştırmalısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

araba oyunu ile aksiyon oyunu karşılaştırmak mantıksız olur
oyunun asıl yerini o türdeki en iyi oyun ile karşılaştıracaksın

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Herkes ayrı türdeki oyunlar olduğu ve karşılaştırılmaması gerektiğini söylemişte, yapay zeka ile bunun ne alakası var?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Herkes ayrı türdeki oyunlar olduğu ve karşılaştırılmaması gerektiğini söylemişte, yapay zeka ile bunun ne alakası var?
ne alakası var
gta v de tüm npc lere bir anlam yüklenmez hepsi aynı şeyi yaparlar ancak rol yapma oyunlarında her npc özgün oldurmaya çalışılır ve ona özgü içerikler eklenir
şidi farkı anladın mı?

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
20201221_162240.jpg

@Abdullah Hacıgül olaya açıklık getirmek ister misin?

Top Bottom