Yüklü modları kaldırıp dene. Olmadı open ıv programını sil deneHikaye moduna tam girerken masasütüne geri dönüyo ve oyunu kapatıyor hiçbir hata bildirimi de gelmiyor
Hikaye moduna tam girerken masasütüne geri dönüyo ve oyunu kapatıyor hiçbir hata bildirimi de gelmiyor
sildim tekrar yükledim gene olmadı sildikten sonra girdim açıldı fakat tekrar yükleyince gene açılmadıYüklü modları kaldırıp dene. Olmadı open ıv programını sil dene
Türkçe Yama yaptınız mı?sildim tekrar yükledim gene olmadı
evetTürkçe Yama yaptınız mı?
oyun açılmayınca ilk open ıv ile sildim yamayı sonra açıldı tekrar yamayı kurunca açılmadıTürkçe Yama yaptınız mı?
Türkçe modadan kaynaklanıyor open ıv programına girip tools sekmesinde ası manager a tıklayın 3 seçeneğinde kapatın
işte bende onu diyorum türkçe bir şekilde oynayamıyo muyuz artıkTürkçe modadan kaynaklanıyor open ıv programına girip tools sekmesinde ası manager a tıklayın 3 seçeneğinde kapatın
Malesefişte bende onu diyorum türkçe bir şekilde oynayamıyo muyuz artık
Malesef
Bende de yazıyorAlıntıyı görüntüle
normalde üst tarafta you need ile başlayan kısımın olması gerekiyor mu
Sorunun çözümü şu ;Yüklü modları kaldırıp dene. Olmadı open ıv programını sil dene
mods kısmını sıldıkten sonra oyuna direkt giriş mi yapacağımSorunun çözümü şu ;
Oyunun klasör kısmında mods klasörünü sil.
Türkçe yama ile kullanıyorsan arkadaşım da aynı şeyi yaşadı ve bu sekilde düzelttik