Gta 6 2.Trailer Çıktı! Ve Rockstar Gizli Hamlesi MindsEye

firatness

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
137
Bu bir inceleme konusudur.

Dostlar yaklaşık 1 saat önce Gta 6 2.Trailer yayınlandı ve gerçekten oyun içi görüntüler paylaştılar, şahsen ben öyle olduğunu düşünüyorum ve bence bunu bir kenara yazın umarım hatırlarsınız: Lucia ve Jason uneski suçlarından dolayı bir örgütten kaçtığı ve sürekli lokalizasyon değiştirdiğini, tıpkı Rdr2'de ki gibi farklı ambiyans ve atmosferler göreceğiz.
Oyun her anlamda detaylı ve gerçekten grafik algımızı CyberPunk2077'den sonra baya bi değiştirecek gibi görünüyor ve eminim ki oyun 2.Trailerde bizlere bir çok şey gösterdi ve anlattı!

Buyrun Gta 6 2.Trailer:

Gelelim Rockstarın gizli hamlesi MindEye:

Bu oyun kesinlikle Rockstar Studios'un bir Donanım gösterisi, kısaca kas gösterdiği bir oyun olacak... Asıl gücü GTA6'da daha detaylı göreceğiz ama bu oyun Gta 6 hakkında bizlere bir çok ipuçu verecek. Gerek ışıklandırmalar, gerek Rdr2'de şahit olduğumuz o ambiyans..

Son düzenleme:
Ben de bu oyunu merakla bekliyorum her ne kadar Rockstar kadar büyük bir firma olmasa da bence şaşıracağımız şeyler barındıracak.

Mindseye konusunda heyecanlı değilim ben, oynanış Blackstate ye benzettim bayağı, klasik komutlarla yapılmış oyunlara benziyor animasyon konusunda zayıf, tabi bunları söylemek için erken ama, temeli çoktan atmışlar bunun değişceğini sanmıyorum.

Mindseye konusunda heyecanlı değilim ben, oynanış Blackstate ye benzettim bayağı, klasik komutlarla yapılmış oyunlara benziyor animasyon konusunda zayıf, tabi bunları söylemek için erken ama, temeli çoktan atmışlar bunun değişceğini sanmıyorum.
Evet hantal bir yapısı var fakat bize çok şey gösterecek :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,977
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri