umutbeedir
80+ Bronze
Dahası
Öncelikle Bug ve hata kaçınılmaz olacaktır. Bu yüzden erken çıkma düşüncesini köşeye bbırakalım. Çok büyük çaplı oyundan ziyade çok detay içerecek bir oyun yapacaklarını umuyorum. Aksi takdirde grafik ve harita kimseyi etkilemeyecektir. Çünkü RDR2 gerçekten bir başyapıt ve bunu aşabilecek bir oyun tasarlamak, hani Dünya'lılarla iş birliği yapmaktan fazlası olacaktır. Açık dünya olarak belli bir değişikliğe giderler diye umuyorum. Çünkü easter egg gibi davalar artık eskisi kadar tutmayacaktır. Tutarsa da farklı bir dünyaya hitap etmesi gerekir ki etkileyici olsun. Oyunu ayakta tutmak için Online eklentisini erken erişimde kuracaklarını umuyorum. Onun dışında oyun için açık dünya ögelerini tıpkı witcher 3 gibi aktif yapacaklardır.İlk Soruyla Konuyu Başlatim. Devamını Siz Getirirsiniz Çünkü Çok Büyük Çaplı Bir Oyun Geliyor. Ve Bu Konuda Konuşmak İsteyen Bir Çok İnsan Vardır eminim.
soru ;
GTA 6 Nın Çıktığı Gün Buglarla Hatalarla Çıkma ihtimali varmı ? Çünkü İnternetten duyduklarımıza göre Çok Büyük Çaplı bir oyun geliyor. Rdr2 den 2 Kat Fazla Detay Olacağına Eminim. Çünkü Açık Dünya Unsurları Çok Fazla Ayrıca eski bir söylentiye göre Her Bina Girme Muhabbeti de var. Anlaşılan Çok Detay Olucak. Oyunu Nasıl Ayakta Tutacaklar Çok Merak Ediiyorum.
Örneğin;
Çeşitli harita bölgelerinde sizlere verilen kısa görevlerin sayısı Saints Row gibi artacaktır. Gizlilikten ziyade daha çok patlama ve adrenalin içeriğini artırmaya gideceklerdir. Mesela arkaplan animasyonları ekleyerek oyunun canlılığını artırırlar. Uzaya giden SpacEX olsun, tesla gibi araçlar olsun. Yapay zeka içerikli etkileşim ögeleri ve mekanlarına ek olarak bunun için görevler de inşa edilebilir. Detroit Become Human oyunundan alıntılar da yapılıp özgünleştireceklerdir. Aksiyon içeriğini daha modern sanatla birleştirip oyuna Drone görevleri tıpkı vice city'de olduğu gibi bu sefer drone içerikli görevler ekleyebilirler. Nostalji havası düşüneceklerdir. Diaz'ın mekanını basma gibi boss mekanlarına saldırı ve etkileşimler ekleyeceklerini düşünüyorum. Deniz altında witcher'da hazine avlar gibi kayıp gemi görevleri ekleyebilirler. Gizli polis görevi yapıp sizlere bir süreliğine kaçak polis rolü ekleyebilirler.
Düşüncelerim bunlar açıkçası siz ne dersiniz merak ediyorum