Gta 6 için Ps 5 mi x box series s mi

Bluetooth

80+
Reaksiyon skoru
57
Merhabalar gta 6 için konsol almayı düşünüyorum god rangranok ve futbol oyunları gibi oyunlar oynamak için

Ps5 daha iyi zaten gow oynayacaksan mecbur ps alman lazım.

Ps5 alman lazım xbox ta oynanmıyor diye biliyorum god vs. Özel oyunlar

Xbox için özel bi grafik desteği var diye biliyorum mesela eski bir oyun oynuyorsun kendi sistemi ile grafikleri artırıyor bide aşırı fazla fiyat farkı var her ne kadar özel oyunları oynayamasanda fiyat farkından dolayı gayet tatmin edici bir seçim bence xbox

Ben PC derim. PS5 büyük ihtimalle bilmem kaç çözünürlükte 50-60 fps verecektir.
Adam gibi sistem toplayıp 100-150 FPS almak daha mantıklı olur. Haa, oyunun fiyatına da 80 ila 100 dolar arası diyorlar.

Yani... 3000 - 4000... HATTA VE HATTA Türkiye de HAYVAN gibi bastıkları KDV ÖTV falan derken... 5000 lirayı gözden çıkaracağız bir kere.
Epic Games, Steam gibi yerler de PC çıkınca yine 3500 MAKS olur diye düşünmekteyim. Kİ, ALACAĞIM :)

Series s ps5 ayarında değil ki mantıksız karşılaştırma olmuş.Xbox series x mi dersen tabii ki series x derim.Hem oyunlar daha ucuz hem gamepasside var ve ps5den güçlü.Ps5 pro ise çöp saçma sapan bir konsol pahalıda.

Ben PC derim. PS5 büyük ihtimalle bilmem kaç çözünürlükte 50-60 fps verecektir.
Adam gibi sistem toplayıp 100-150 FPS almak daha mantıklı olur. Haa, oyunun fiyatına da 80 ila 100 dolar arası diyorlar.

Yani... 3000 - 4000... HATTA VE HATTA Türkiye de HAYVAN gibi bastıkları KDV ÖTV falan derken... 5000 lirayı gözden çıkaracağız bir kere.
Epic Games, Steam gibi yerler de PC çıkınca yine 3500 MAKS olur diye düşünmekteyim. Kİ, ALACAĞIM :)
2027 ye kayacak PC. İlk günden oynamak isteyen ps5 almak zorunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,257
Üyeler
173,786
Son üye
NuriGk
Geri