Gta 6 için ps5 slim alınır mı?

öğümcek adam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
573
konsoldan hiç oyun oynayamayan biriyim fakat gta 6 için şimdiden konsol almayı düşünüyorum. gta 6'nın çıkmasına daha epey var. çıkana kadar oyunun sistem gereksinimleri yükselme durumu olur mu? kısaca ps5 slim gta 6 oynatır mı?

konsoldan hiç oyun oynayamayan biriyim fakat gta 6 için şimdiden konsol almayı düşünüyorum. gta 6'nın çıkmasına daha epey var. çıkana kadar oyunun sistem gereksinimleri yükselme durumu olur mu? kısaca ps5 slim gta 6 oynatır mı?
oyun pc ye çıkmayacak en erken pc çıkış tarihi 2028 o zaman kim öle kim kala şuandan alıcaksan ne yap et pro al en iyi deneyimi pro vericek

oyun pc ye çıkmayacak en erken pc çıkış tarihi 2028 o zaman kim öle kim kala şuandan alıcaksan ne yap et pro al en iyi deneyimi pro vericek
pro'nun fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum ve o kadar bütçe çıkamam.

slim de oynatacaktır ama arkadaşın da dediği gibi 30 45fps gta6 oynamak ne kadar zevkli olur bilemem

pro'nun fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum ve o kadar bütçe çıkamam.
zaten slim ps5 aldıgınızda pro fiyatı ödeyeceksiniz zaten ps5 in 1 tb ssd si güncelde hiçbirşeye yetmiyor harici pci gen 4.0 m2 1 tb alman şart pro hem daha güçlü bir gpu ile + 2tb ssd ile geliyor

ps5 slim 1 tb aldıgınızda size kalan 825 gb kalıyor onada 3-4 oyun sıgar anca bugun 3a kalite iyi oyunlar 150 gb dan başlıyor 4-5 oyun anca kurarsın üstüne o oyunların güncellemeleri içinde depolamadan yer ayırmak zorundasın vs vs

Geri