Neler Yeni

Gta 6 nasil olur sizce ?

Beren

80+ Gold
80'li yılların Amerika'sında geçeceğini ve ana temanın uyuşturucu olacağını düşünüyorum.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,296
İsim
Efecan
Hocam gta 6 da olmasını istediğim şey girilebilecek mekanların fazla olması çoğu eve girebilmemiz. Gta san daki gibi kız arkadaşı yapabilmemiz falan ve görevler bitince boş boş dolanmak yerine satın alabileceğimiz işlerin çoğaltılıp o işi yapabilmemiz falan çok iyi olurdu bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

80'li yılların Amerika'sında geçeceğini ve ana temanın uyuşturucu olacağını düşünüyorum.
Hocam gta 5 deki arabalara falan alışmamızdan sonra 80 li yıllar gta 5 kadar tutmaz bence.

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,325
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Fragman yayinlansa butun herseyi anlariz zaten grafik ve guzellik olarak

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Daha gelişmiş grafik ve fizik yapısı olur tahminimce, GTA 5 2013 yapımı bir oyun hâlâ en iyi oyunlar arasında fizik ve grafik konusunda, hikaye olarak absürt bir şey olmaz umarım

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,296
İsim
Efecan
Daha gelişmiş grafik ve fizik yapısı olur tahminimce, GTA 5 2013 yapımı bir oyun hâlâ en iyi oyunlar arasında fizik ve grafik konusunda, hikaye olarak absürt bir şey olmaz umarım
Hocam ben belkide gta 5 i en az 4 kere bitirdim konsol değiştirip baştan başlama cd değiştirip baştan başlama falan ama hikayeyi gerçekten çözemedim ya sanırım biraz gülünecek bi hal ortaya çıktı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
çok kusursuz bir oyun olacağını düşünüyorum. Rockstar az ama öz bir marka eskisine nazaran 2013 yapımı oyunu 2020 yapımı oyunlardan daha iyi. Sistemlerimiz yeterse başından kalkmayacağımızı düşünüyorum :)

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam ben belkide gta 5 i en az 4 kere bitirdim konsol değiştirip baştan başlama cd değiştirip baştan başlama falan ama hikayeyi gerçekten çözemedim ya sanırım biraz gülünecek bi hal ortaya çıktı.
hikaye GTA 5 te biraz karışık, 3 farklı karakterden dolayı görevler arası çok fark oluyor

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,325
İsim
Fenasi Kerim durmaz
çok kusursuz bir oyun olacağını düşünüyorum. Rockstar az ama öz bir marka eskisine nazaran 2013 yapımı oyunu 2020 yapımı oyunlardan daha iyi. Sistemlerimiz yeterse başından kalkmayacağımızı düşünüyorum :)
Ins rx460 ile oynarim low oynatsiz yeter optimimazyonu iyi olursa oynarim gibi :D

Kara06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf KARA
Grafikler iyileştirilir detaylar eklenir falan rockstar onu halleder de fiyatını biz halledemeyiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
hikaye GTA 5 te biraz karışık, 3 farklı karakterden dolayı görevler arası çok fark oluyor
ben çok beğendim 3 karakter işini odaklanınca anlaşılıyor gibi hele franklin in tarzı eski grove st yi özletti :')

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,325
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Top Bottom