Hocam gta 5 deki arabalara falan alışmamızdan sonra 80 li yıllar gta 5 kadar tutmaz bence.80'li yılların Amerika'sında geçeceğini ve ana temanın uyuşturucu olacağını düşünüyorum.
Hocam ben belkide gta 5 i en az 4 kere bitirdim konsol değiştirip baştan başlama cd değiştirip baştan başlama falan ama hikayeyi gerçekten çözemedim ya sanırım biraz gülünecek bi hal ortaya çıktı.Daha gelişmiş grafik ve fizik yapısı olur tahminimce, GTA 5 2013 yapımı bir oyun hâlâ en iyi oyunlar arasında fizik ve grafik konusunda, hikaye olarak absürt bir şey olmaz umarım
hikaye GTA 5 te biraz karışık, 3 farklı karakterden dolayı görevler arası çok fark oluyorHocam ben belkide gta 5 i en az 4 kere bitirdim konsol değiştirip baştan başlama cd değiştirip baştan başlama falan ama hikayeyi gerçekten çözemedim ya sanırım biraz gülünecek bi hal ortaya çıktı.
Ins rx460 ile oynarim low oynatsiz yeter optimimazyonu iyi olursa oynarim gibiçok kusursuz bir oyun olacağını düşünüyorum. Rockstar az ama öz bir marka eskisine nazaran 2013 yapımı oyunu 2020 yapımı oyunlardan daha iyi. Sistemlerimiz yeterse başından kalkmayacağımızı düşünüyorum![]()
ben çok beğendim 3 karakter işini odaklanınca anlaşılıyor gibi hele franklin in tarzı eski grove st yi özletti :')hikaye GTA 5 te biraz karışık, 3 farklı karakterden dolayı görevler arası çok fark oluyor
Güzel olur.Gta6 sizce devrimmi olur veya hic bekledimiz gibi gelmezmi bence guzel olucak farkli olucak
rx460 la sanmıyorum en az bi 1080ti ister gibiIns rx460 ile oynarim low oynatsiz yeter optimimazyonu iyi olursa oynarim gibi![]()
Bencede sabirsizlikla crack i beklerim sadeceGrafikler iyileştirilir detaylar eklenir falan rockstar onu halleder de fiyatını biz halledemeyiz
Yok o kadar olmaz 5500xt 1650s ile rahat oynanirrx460 la sanmıyorum en az bi 1080ti ister gibi![]()