Gta 6 Oyun İçi Görüntüler!

Başkasının düşüncesini kendinin zannediyorsun. İlginç bir tipsin.
Başkasının düşüncesi neymiş? İlginç bir tipim de kimin fikrini almışım yine?

Kendinize göre elementler uyduruyorsunuz. Oyun postunun altında gereksiz muhabbet uzatmayın.

sizce ps5'te oynanır mı akıcı bi şekilde? bu grafikler olucağını sanmıyorum.

upscale yapsa bile görüntü kaybı çok net belli olur. bu da tepki çeker ama sonye'mi rockstar'a mı bilemem
İlla tepki çekecek zaten ama görüntüleri bizzat PS5'ten aldıklarını söylüyorlar. En azından fragmandaki görüntüler PS5'ten.

Millet tepki gösterse de deli gibi oynayacak :kekw: çok bekledi herkes bu oyunu.

Görsel bakalım oyun nedir derken millet neyin derdine düşmüş hefifler dönmelere değişiklere bişi deyince halden hale giriyorlar tuhaf bir gençlik

Çok kasmışsınız adam sana yaş pegi ni sunuyor eger çocugunuz varsa istiyorsa izin verme bu kadar yani

Çok kasmışsınız adam sana yaş pegi ni sunuyor eger çocugunuz varsa istiyorsa izin verme bu kadar yani
Yok hocam çocukken aileleri bunları uyarmamış, bilinçsizce oynamışlar kendileri. Şimdi de çok bilmiş olduklarından millete nasihat veriyorlar işte şöyleyse böyleyse oynamayın diye.

Bunu dedikleri oyun da GTA. Hani bu konularla dalga geçen tek oyun serisi sektörde.

Gel de anlat ama bu dar kafalılara.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki siyahi fazla görünce woke, iki erkek yan yana görünce LGBT diyen tiplemeler bunlar. Çok da kasmamak lazım.

Adam bildiğinden dönmüyor yapacak brşey yok. Sağlıklı düşünceler değil bunlar muhtemelen bu tarz tanıdık biri olsa gerek.
bir şey demiyorum.

1746635235692.webp

Onların savunduğu bozuk gençlik.

22ata.webp

Benim savunduğum sağlıklı modern aklıllı nesil.

Askerdeyken yanlış değilsem hasan diye bir tertip vardı konuşması boyu posu sıradan birisi her konuya girmez neyse ne zaman böyle z.möron b.ersoy gibi translar lgbt aşırılıkçı kesimler vs muhabbete girince zıplardı yaa onlar öyle değil sen neden anormal insanlarıda kabul etmezsin herkes normal olmak zorunda değil devir değişti falan hep böyle onları mı savunuyorsun dediğimde ne alaksı var ben böyle birileri var diyorum benle hiç alaksı yok derdi.
Her konuya müdahil olur benle alakası yok çekerdi.

Neyse nasıl düşünürseniz öyle olursunuz.
Başınızakilerde ona göre olurlar. Nasılsanız öyle yönetilirsiniz.
Kuralları sen koymadığın sürece itiraz etmediğin sürece hep başkasının düşüncesinin bir gölgesi hep başkasının bir şey yapmasını bekleyen kişiler olarak kalırsınız.

Onların savunduğu bozuk gençlik.
La bunu ben savunmuyorum. Zaten açıkça belirttim bunu.
LGBT'dir vs. dir doğru bulmuyorum. Boş propaganda toplulukları.
Propaganda aleti olarak kullanan her topluluk kapatılmalı.

Varlığını yadırgaman saçma sadece. Varlar yani, yaşıyorlar aramızda. Var olduğunu söylemek anormal değil.

Yaptıklarına, hal ve hareketlerine anormal desen neyse.

@TayyarCR

Şöyle açıklayayım da orta yolu buluruz belki fikir konusunda.

Ben bu LGBT'nin gençlere ve özellikle çocuklara normalmiş gibi kafalarına baskılanmasından, zorlayarak kabul ettirilmesinden rahatsız oluyorum. Hiçbir türlüsü normal değil çünkü ama gidip de "işte bu LGBT'li, ya normale dönecek ya da ölmeli" demiyorum. Her eşcinsel de otomatikman LGBT'li değil, bir çoğu bunların yaptığı pisliklerden de tiksiniyor. Sonraki ay da bu saçma sapan "pride month" ayı diyorlar. Bu topluluklardan ne kadar tiksindiklerini o dönemlerde paylaşılanlara bakıp görebilirsiniz.

Kendi çaplarında yaşasınlar, bana, benim yaptıklarıma karışmasınlar. Öyle ekstra haktır, yasadır bilmem nedir hiçbir şeylerini de desteklemem. Boş boş havlarlar sokaklarda. Herkes kanun önünde eşit olacak.

Bunların bulunduğu ortamlarda çocuk yetiştirme konusunda da çocuğa bu konuların hiçbir şekilde aşılanmasını doğru bulmuyorum. Varlığını bilse yeterli. Çünkü bilmediği zaman kendi keşfetmeye çalışıp daha da içine batacak. Geri dönüşü olmayan bi yola girecek. Engel olunmalı bu konularda.

Oyun konusunda da aile doğru düzgün takip etmeli. Benim ailem sabah 6, akşam 9 çalışmalarına rağmen bu tarz durumları takip edebildiler. Engel olabildiler. Zor bir şey değil. Ülkeye yararlı olmasını istediğin bir birey yetiştiriyorsun. Bir zahmet bak.

Adamlar oyunu sen istedin diye değiştirmeyeceğine göre, sen evladına uygun zamanda oynat oyunu.

Buydu yani tüm konu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bunlar sinematik falan değilse müthiş bişey geliyor gibi
Rockstar hep oyun içi görüntü verir. Hepsi PS5 in-engine görüntüleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,672
Üyeler
173,859
Son üye
"HOLİGAN"
Geri