Neler Yeni

Gta 6 Oyun İçi Görüntüler!

Benim için Türk toplumu Türk evladı senin başkasının herkesin sağlıklı yetişmesi önemli. Bunu anlaman biraz zor olabilir.
Ahlak bu dünyadaki en değerli şeylerden biridir kaybetmemeli insanlar. Etrafta nonoş maganda ahlaksız hırsız doldu.
Bunlar sadece 1 sebeple olmaz birçok sebep bir araya gelince olur. Bunun için çok okuman çok araştırman gerekir.
Ne abarttın be hocam. Ebeveyn olarak çok basit evladını takip edeceksin,bitti. Etkilendiğini düşünüyorsan, almayacaksın oyunu onun için. Ebeveyn, aile eğitimi her şeyden üstündür.

Oyunun etrafla bir alakası yok, oyun zaten sana etrafın ne pis bir ortam olduğunu gösteriyor. Çoğu "sanat" ürünü böyle, halkı yansıtır. Bak bizim yeni bitme sözde repçilere, havlıyorlar, ağızlarından uyuşturucu, karı-kız ortamı lafları düşmüyor. Halbuki bir çoğu apartman dairesinde pısırık şekilde yaşıyorlar.

Belli ki bu oyunlar, yaşananlar sizi gereğinden fazla etkiliyor. Uzak durun, etrafınıza da uzak durmasını tavsiye edin. Size göre olmadıkları belli.

Başkasına aynı şekilde bu fikri aşılayarak sen de engel olmaya çalışıyorsun mesela. Olma. Bırak kendi fikrini kendi oluştursun.

Arkadaşların haklılık payınvar babam ama doğruya doğru şimdii aile dikkat edecek edecek ama ne kadar etsede hepimiz bu tarz pislik durumlara baka baka izleye izleye bak bugün Z kuşağı son kuşak nonoşluğu yüzde 80 olarak normal görüyor. Y kuşağı yüzde 40 karda eskiye gittikçe düşüyor.

Oynatırdan izletirsen mal olur insanlar en son her istediğin düşünceyi aşılarsın
Bu kadar kolay etkileniyorsa çocuğunuz, uzak tutun. Zor bir şey değil bu. Aile de birey yetiştiriyorsa topluma, bir zahmet doğru yetiştirsin. Öyle sokağa atarak, eline tablet vererek evlat falan yetiştirilmez. Sonra görüyoruz cinayetleri, taciz olaylarını.

Nonoşluktan kastın eşcinsellikse asırlardır olan bir şey. Rahat rahat konuşulması milleti rahatsız ediyor artık. Doğru değil dersin, uzak tutmak istersin anlarım. Var olduğunu normal bulmaman saçma. Var yani bizde Osmanlı'da da vardı. Taş döneminde de vardı. Her yerde var bir örneği.

Bunun anlatılmasının bir dozu aşılmasa yeterli. Sonra saçma sapan oyunlar görüyoruz sadece bu konu üzerine. GTA hiçbir zaman öyle bir seri olmadı.

Benim için Türk toplumu Türk evladı senin başkasının herkesin sağlıklı yetişmesi önemli. Bunu anlaman biraz zor olabilir.
Ahlak bu dünyadaki en değerli şeylerden biridir kaybetmemeli insanlar. Etrafta nonoş maganda ahlaksız hırsız doldu.
Bunlar sadece 1 sebeple olmaz birçok sebep bir araya gelince olur. Bunun için çok okuman çok araştırman gerekir.

Ayrıca oyunlar oynanmak içindir zaten. Sizin normal bulmanız asıl garip. Hatta inanılması güç bir durum. Mide kaldırmayacak şeylere normal bakıyorsunuz. Güzel olan normal yaşamdır normal aile tipidir anormal bir yaşamı kabul etmeniz bana değil önce size sonra yanınızdaki topluma zarar verir.
Adamlar her şeyin takibini yapamaz ki. Kendi kültürlerine kendi yaşam tarzlarına göre bir oyun serisi geliştirmişler, bize de oynayalım diye sunuyorlar ve çokça tüm dünya tarafından seviliyor. Oyunu hangi millet hangi toplum yapsa ona göre şekil alacaktı zaten. Örneğin şu oyun pakistanda yapılsa oyunda bırak ana karakteri kadın yapmayı oyunda kadın görmezdik el ele tutuşan erkekler izlerdik. O yüzden dediğiniz gibi biraz gerçekçi bakmak gerekirse toplumu ne kadar etkilese de oyun çıkacak ve satılacak. O yüzden ailelerin bilinçli olması bu konuda daha iyi olur toplum yararına.

Ayrıca oyunlar oynanmak içindir zaten. Sizin normal bulmanız asıl garip. Hatta inanılması güç bir durum. Mide kaldırmayacak şeylere normal bakıyorsunuz. Güzel olan normal yaşamdır normal aile tipidir anormal bir yaşamı kabul etmeniz bana değil önce size sonra yanınızdaki topluma zarar verir.
Oyunlar oynamak içindir. Yaşına uygun oyun oynanmalıdır. Kafanıza göre cinayet işleyebildiğiniz, araba çalabildiğiniz, milleti soyabildiğiniz GTA gibi oyunlar çocuklara etkilenecekleri düşünülüyorsa oynatılmamalıdır. Şunu anlayın da artık. Çocukken etkilenmişsiniz bu oyunları oynarken, kendinize normal buluyorsunuz, çocuğunuza "etkilenir ya kesin, oyunu değiştirsinler" diyorsunuz. Komiksiniz. Arabayla herkesi ezerken her şey normaldi ama oyunda.

Eşcinselliği de normal bulmuyorum. Normal bulduğum eşcinselliğin varlığı. Milletin kiminle ne yapacağına karışacak değilim. Görmezden gelir, hayatıma devam ederim. Gözüme batırmadıkları sürece diledikleri gibi yaşasınlar.

LGBT'dir vs. dir doğru bulmuyorum. Boş propaganda toplulukları. Prim bile verilmemeli ama böyle konuşarak siz de prim verdiğinizin farkında değilsiniz. Konuştukça yayılır bu konular.

Neyse, ne laf anlatsam boş size. Dar bakış açınızla hayatınıza devam.

Türkçe olmadikdan sonra hiçbir anlamı yok bu kadar para kazaniliyor bari Türkçe yapin

Düşünsenize 10 sene sonra hala bu oyunu oynuyor olacaz ve bugün GTA V için hissettiklerimizi sahip olduğumuzu anıların benzerini bu oyun için yaşamış olacaz.
ve kim bilir belki 10-15 yıl sonra bunun yenisi gelecek bugün yaşayan bazı insanlar o günleri göremeyecek mesela.

LGBT'dir vs. dir doğru bulmuyorum. Boş propaganda toplulukları. Prim bile verilmemeli ama böyle konuşarak siz de prim verdiğinizin farkında değilsiniz. Konuştukça yayılır bu konular.

Neyse, ne laf anlatsam boş size. Dar bakış açınızla hayatınıza devam.

Doğru bulmayan ama adını duyduğunda tüyleri kalkıp savunan epey insan gördüm. Nasıl bir tuzağın içinde olduğunuzu bilmiyor olabilirsiniz.
Yani umarım daha fazla araştırır hayat kalitenizi daha fazla artırır daha geniş düşünebilirsiniz.
Size bunları düşündürmeye zorlayan kitle başkalarına daha beterini yapar. Sizede kolay gelsin bakalım.

Nasıl bir tuzağın içinde olduğunuzu bilmiyor olabilirsiniz.
Bu kadar derin de bakmayın be hocam. Gereksiz abarttınız. Zaten hep bu abartılar yüzünden bu hale geldi. Siz eleştirip konuşuyorsunuz, onlar da eleştirildiğini söyleyip mağduru oynuyor. Asıl tuzağa düşen sizsiniz. Olayı komik yapan da bu.
Size bunları düşündürmeye zorlayan kitle başkalarına daha beterini yapar.
Bana kimse bir şeyi zorlamıyor. Hayat bu. Yuvarlanıp gidiyor. Sizin gibi bir fikir alıp ömrüm boyunca saklamıyorum. İnsan gibi eğrisiyle, doğrusuyla sorgulamaya çalışıyorum.

Geniş düşünmeyen sizsiniz. Daha nasıl çocuk yetiştirilmesi gerektiğini bilmiyorsunuz çünkü size de öyle öğretilmemiş. Sizin de hayatınız yuvarlanıp gidiyor. Fikir dayılanmasına gerek yok. Hepimizin eksikleri var. Önemli olan öğrenmek.

Hadi eyvallah.

Bu kadar kolay etkileniyorsa çocuğunuz, uzak tutun. Zor bir şey değil bu. Aile de birey yetiştiriyorsa topluma, bir zahmet doğru yetiştirsin. Öyle sokağa atarak, eline tablet vererek evlat falan yetiştirilmez. Sonra görüyoruz cinayetleri, taciz olaylarını.

Nonoşluktan kastın eşcinsellikse asırlardır olan bir şey. Rahat rahat konuşulması milleti rahatsız ediyor artık. Doğru değil dersin, uzak tutmak istersin anlarım. Var olduğunu normal bulmaman saçma. Var yani bizde Osmanlı'da da vardı. Taş döneminde de vardı. Her yerde var bir örneği.

Bunun anlatılmasının bir dozu aşılmasa yeterli. Sonra saçma sapan oyunlar görüyoruz sadece bu konu üzerine. GTA hiçbir zaman öyle bir seri olmadı.
Başkasının düşüncesini kendinin zannediyorsun. İlginç bir tipsin.
Biraz görüş açısını genişlet bence

Millet iyice acayip oldu

Geri