Neler Yeni

GTA 6'dan Beklentileriniz Neler?

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
CesarVialpando
Biliyorsunuz ki GTA 6 fragmanının yayınlanmasına birkaç gün kaldı. Aklıma gelmişken bu soruyu sorayım dedim. Sizin beklentileriniz neler yeni oyundan? Ben bu yeni oyundan daha fazla girilebilen mekan, daha iyi ve akıllı bir yapay zeka, daha iyi dövüş fizikleri (GTA 4'e bakınız) daha iyi bir anti-cheat sistemi, daha iyi sürüş fizikleri (bana göre GTA 5'de kütük gibiydi) ve daha gerçekçi ve iyi bir GTA Online ekonomisi (GTA 5'de soygunlardan kazandığınız para oyundaki satın alınabilecek itemler için yetersiz) bekliyorum.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
CesarVialpando
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Araç lisanslı. Ve oynayışta gerçeklik.
Lisans işi imkansıza yakın hocam. Rockstar bu noktada GTA evrenindeki markalardan devam edecektir (Shitzu, Vapid, Grotti).

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Gerçekci bir oyun ve araç sürüşünün çok iyi olması kücüken sıf araba sürmek için gta5 girmek isterdim bu hissi uyandıran rockstardan beklerim.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Biliyorsunuz ki GTA 6 fragmanının yayınlanmasına birkaç gün kaldı. Aklıma gelmişken bu soruyu sorayım dedim. Sizin beklentileriniz neler yeni oyundan? Ben bu yeni oyundan daha fazla girilebilen mekan, daha iyi ve akıllı bir yapay zeka, daha iyi dövüş fizikleri (GTA 4'e bakınız) daha iyi bir anti-cheat sistemi, daha iyi sürüş fizikleri (bana göre GTA 5'de kütük gibiydi) ve daha gerçekçi ve iyi bir GTA Online ekonomisi (GTA 5'de soygunlardan kazandığınız para oyundaki satın alınabilecek itemler için yetersiz) bekliyorum.
Harita gta 5'in iki katı olmasını istiyorum ama haritada boş olmasın gta 4 gibi her binaya girip çıkalım. Grafikler zaten çok iyi olacaktır. Yapay zekanın tepkilerinin çok iyi olmasını istiyorum. Silah olarakta vuruş hissi RDR2'de ki gibi olsun çok iyi olur benim için ve fizik olarakta güzel olmasını istiyorum gta 4 gibi araba kazaları daha gerçekçi olması gibi.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
CesarVialpando

Ekler

• gta-6-map-leaked-mapmaking-discord.jpg
    gta-6-map-leaked-mapmaking-discord.jpg
    176.7 KB · Hit: 67
  • gta6.jpg
    2.1 MB · Hit: 52

mckcr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mirzahan Kara
Gerçekçi bir oyun ve haritanın büyük olması haritanin büyük olucagi belli ama yinede :)

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Top Bottom