Gta online sorunlumu

WhiteBedo

80+
Reaksiyon skoru
10
Beyler Gta Online giriyorum normal oynuyorum secureserv'e giriş yapımıyorum renk vermiyo bunu vermediği içinde arcade night clubtaki bilgisayar sandalyelerine oturamıyorum bu 1. sorun 2. sorun office girmeyi deniyorum tükleme ekranında kalıyo ama oyun donma falan yok sadece ekran da dışardan office binsaını gösteriyor garaj girmeyi denedim çatıdan girmeyi denedim olmadı varmıdır bunun bi çözümü

ssd değil de hdd ye yüklü ve o şekilde oynuyorsan bu sıkıntı oluyor evet yükleme gecikmesinden dolayı bugda kalıyor ama ssd ye yüklüyse ve böyle bir sıkıntı çıkarıyorsa bağlantın yavaş olabilir yine aynı şekilde gecikmeden buga giriyordur ikisinde de sorun yok ama böyle bir problem oluyorsa o zaman oyun dosyalarını tekrar tarat

ssd değil de hdd ye yüklü ve o şekilde oynuyorsan bu sıkıntı oluyor evet yükleme gecikmesinden dolayı bugda kalıyor ama ssd ye yüklüyse ve böyle bir sıkıntı çıkarıyorsa bağlantın yavaş olabilir yine aynı şekilde gecikmeden buga giriyordur ikisinde de sorun yok ama böyle bir problem oluyorsa o zaman oyun dosyalarını tekrar tarat
tarat dediğin nasıl oluyo
he bu arada hard diske yüklemişim ben bunu bu oyunu hard dikten normal ssd me nasıl aktarırım steamden yüklü gta

tarat dediğin nasıl oluyo
he bu arada hard diske yüklemişim ben bunu bu oyunu hard dikten normal ssd me nasıl aktarırım steamden yüklü gta
SSD ye yükle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

steam da dosya aktarımı var onu yap ssd ye aktarıyor otomatik

SSD ye yükle

SSD ye yükle

Kanki Eyvallah düzeldi Çok Sağol valla zaten önceden ssd iye kuruluydu sonra format atınca pc ye dedim hdd ye kurayım diğerleri boş kalsın o zamanda böyle şeyler yapmıyodu zten neyse sağol valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,209
Üyeler
195,561
Son üye
kc1903
Geri