Gta SA mouse hareket etmiyor

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,711
Arkadaşlar gta sa indirdim . Oyuna giriyorum sonra mouse çalışmıyor youtubeden çözüm videosu izledim ama çözemedim yardımcı olur musunuz?

Ben böyle çözdüm

Esc bas menüye gir mouse yi haraket ettir sonra geri oyuna dön

Önce Gta San Andreas'ı açın,oyuna girin.Daha sonra Alt+Tab tuşlarına basarak masaüstüne geri dönün ve Ctrl+Alt+Delete ile görev yöneticisini açın.işlemler bölümüne gelip gta_sa.exe ye sağ tıklayıp ''Benzeşmeyi Ayarla''ya basın,muhtemelen CPU 0 ve CPU 1 seçilidir,CPU 0'ın başındaki işareti kaldırın,diğerlerinin başında işaret varsa onları da kaldırın.Sadece CPU 1 seçili olsun.Seçtikten sonra tamam deyip çıkın.işlemimiz bu kadar,oyununuza devam edebilirsiniz.Fakat bu işlemi oyuna her girişinizde tekrarlamalısınız maalesef.Çünkü yaptığımız bu işlem kalıcı olmuyor,oyundan çıkıp yeniden girdiğimizde o ayarlar tekrar eski haline dönüyor.Oyuna her girişinizde 1 defa bu işlemi yapmanız yeterli.Ben denedim ve bu işlemi yaptıktan sonra mouse bir kere bile takılmadı çok şükür.Birçok farklı yöntem denememe rağmen hiçbiri olmamıştı ama bu oldu. (Alıntıdır : https://forum.donanimhaber.com/gta-... gta_sa.exe,Seçtikten sonra tamam deyip çıkın.)

ESC bas mouseyi durmadan sağa sola veya yukarı aşağı oynat. Oynatırken aynı anda tekrar ESC bas ve oyuna dön. Ben böyle yaptığımda çözülmüştü sorun.

Arkadaşlar gta sa indirdim . Oyuna giriyorum sonra mouse çalışmıyor youtubeden çözüm videosu izledim ama çözemedim yardımcı olur musunuz?
Çözüm yollarını deneyene kadar kurulumtv sitesinden indir ordaki sürümde sorun yaşamıyor kimse

Bunun çözümünü 6. sınıfta dağıtılan casper bilgisayarlarla çözmüştüm. Şuan bu konu hakkında piyasada bulunan görev yöneticisi Cpu ile yapılan çözümü bulan benim. Eğer yapamaz isen etiketle gelir anlatırım.

Çözüldü başlığını moderatörler yapıyor herhalde . Ben çözdüm çünkü.

Oyunda herhangi bir sorun yok mouse sorunu dışında. Onu da bu 2.dosya ile çözdüm olmassa farklı yollar da önermişler zaten hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,552
Üyeler
187,698
Son üye
çökmeş
Geri