LostChanceee
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
GTA San Andreas Definitive editon steamde indirimde alınır mı 2 eylüle kadar 24 dolar %60 indirim var.
ben sadece gördüklerime göre konuşacağımGTA San Andreas Definitive editon steamde indirimde alınır mı 2 eylüle kadar 24 dolar %60 indirim var.
Yani hocam sadece öyle GTA San Andreas , Vice City ve 3 nostaljisini özledim eski sürümlerini oynardım eskiden ama crack işinde biraz sıkıntı rootkit virüsü falan oldu. Uzun lafın kısası alınır mı?ben sadece gördüklerime göre konuşacağım
bence pahalı geldi.
hani daha moderm bir navigasyon ve save sistemi + ue5 denen lanet oyun motoru ile yapılmış ve bence baştan savma bir remastered için 24 dolar verilmez.
hani bence vice city için yüzme olmalıydı , gta 3 için motor tarzı teknik açılardan eklenememiş içerikler eklenmeliydi , gta san andreas için planlanan liberty city eklenmeliydi bunlar teknik limitasyonlardan doalyı eklenmedi.
he bunlar olmalı dememin sebebi teknik imkanlardan dolayı eklenememiş şeyler olmasıdır bundan dolayı olmalı diyorum yoksa gta vc için mesela farklı bir harita veya karakter gibi bir şey eklemelerini beklemiyorum.
oynamadan yorum yapma diyecek arkadaşlar için cidden hani uzaktan belli ne olduğu bence.
Yaklaşık 3 paket 1000 tl yapıyor.Çıktığında rezaletti ama son hali toparlamış, yinede 24 dolar fazla bencede
yani illaha orjinal olsun diyorsanız yapacak bir şey yok zaten.Yani hocam sadece öyle GTA San Andreas , Vice City ve 3 nostaljisini özledim eski sürümlerini oynardım eskiden ama crack işinde biraz sıkıntı rootkit virüsü falan oldu. Uzun lafın kısası alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaklaşık 3 paket 1000 tl yapıyor.
Crack işi hala tam olarak yasal değil maalesef.yani illaha orjinal olsun diyorsanız yapacak bir şey yok zaten.
sağolsunlar bu berbat işleri satsın diye diğerleri kalktı.
ama crack işine girerseniz bence eski sürümlerini indirip biraz modlayıp oynayın derim.
ben öyle yapmıştım.
yok bulabiliyorsanız cidden bu sürümlere para vermeyin derim.Crack işi hala tam olarak yasal değil maalesef.
alınırGTA San Andreas Definitive editon steamde indirimde alınır mı 2 eylüle kadar 24 dolar %60 indirim var.
Peki ya oyunun yeni hali ile ilgili bilginiz var mı? Lütfen yanlış anlamayın.yok bulabiliyorsanız cidden bu sürümlere para vermeyin derim.
ama yoksa zaten başka çareniz de yok.
dediğim gibi ama bu oyun savunulacak bir oyun değil.
Alınmaz.GTA San Andreas Definitive editon steamde indirimde alınır mı 2 eylüle kadar 24 dolar %60 indirim var.
BendeBen orjinal sürümünü oynardım
Crack konusu hala yasal değil.Ben orjinal sürümünü oynardım
yani hocam oyun aynı oyun aslında.Peki ya oyunun yeni hali ile ilgili bilginiz var mı? Lütfen yanlış anlamayın.