Oyuncu Utku
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Selamun aleyküm gta san andreas ı nereden indirebilirim
Orijinali için mecbur crack. Orijinal hesap olarak satan vardır ama baya kazıktır. İyiki almışım ben fazla oynamasam da mta'da +1000 saatim varSelamun aleyküm gta san andreas ı nereden indirebilirim
Hangi sunucularda hocam mtaOrijinali için mecbur crack. Orijinal hesap olarak satan vardır ama baya kazıktır. İyiki almışım ben fazla oynamasam da mta'da +1000 saatim var
Cit2 700-800 vardır onun dışında Ateş Gaming, İstanbul Gaming ve freeroam svleriHangi sunucularda hocam mta
Anladım hocam roleplay oynuyor musunuz diye merak etmiştimCit2 700-800 vardır onun dışında Ateş Gaming, İstanbul Gaming ve freeroam svleri
Rp benlik değil yoksa şans verdimAnladım hocam roleplay oynuyor musunuz diye merak etmiştim
Orijinal oyunun beleş olduğunu ilk senden duydum kaçırmışım ben de üçleme olarak aldım ama hayatımdaki en iyi 14 liraydı. Yıllarca korsan oynadım parayı alsın bir zahmetgta san satıştan kalktı sanırım trilogy çıkmadan önce ücretsiz dağıttılar bende var. şu anda sadece trilogy şeklinde satılıyor.
Orijinal oyunun beleş olduğunu ilk senden duydum kaçırmışım ben de üçleme olarak aldım ama hayatımdaki en iyi 14 liraydı. Yıllarca korsan oynadım parayı alsın bir zahmet
O zamanlar forumda olsaydım haberim olurdu. Üçleme verselerdi keşke. Max Payne 1-2 de satılmıyor aylardır alamadım onun da kesin remake gelir