Yardım gta san andreas indiremiyorum

Tre-x

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,161
bu videoyu izledim denedim olmadı ( arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hatalı , dedi )
bunu denedim winrarda problem yaşadım

bana bir çözüm yolu gösterin lütfen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@BaşaramadıkAbi

Bahsedilen siteye bu hatayı aldığını yaz veya başka bir yerden indir.

Oyun Steam'de indirimlerde 8 TL oluyor, neden korsan indirmeye çalışıyorsun? 2 çikolata parasını oyuna vermek güç mü geliyor?

steam hesabım yok
kredi veya banka kartımda yok
Kendine ait bir Steam hesabını 3 dakikada açabilirsin. Çoğu marketten 5 TL'ye banka kartı da alabilirsin veyahut Migros'lardan Steam kodu da alabilirsin.

Hocam haklısınız ancak kişinin kendi tercihi bu.
Ben zorla Steam'den alacaksın demiyorum ki? İstediğini yapsın, bilgisayarına zarar verecek olan kendisi. Kendi bileceği iş, beni ilgilendirmez.

Kendine ait bir Steam hesabını 3 dakikada açabilirsin. Çoğu marketten 5 TL'ye banka kartı da alabilirsin veyahut Migros'lardan Steam kodu da alabilirsin.
knk ailem izin vermiyor bundan önce papara çıkarmaya çalıştım karşı çıktılar ininal çıkarmaya çalıştım karşı çıktılıar birde oyun eski olduğu için ücretsiz olduğunu düşündüm

knk ailem izin vermiyor bundan önce papara çıkarmaya çalıştım karşı çıktılar ininal çıkarmaya çalıştım karşı çıktılıar birde oyun eski olduğu için ücretsiz olduğunu düşündüm
Migros'tan 10 Tl'lik Steam kodu al?

bu videoyu izledim denedim olmadı ( arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hatalı , dedi )
bunu denedim winrarda problem yaşadım

bana bir çözüm yolu gösterin lütfen

@BaşaramadıkAbi
Bilmiyorum :(

Geri