GTA v Ani fps düşüşü

Sefa0606

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba yeni topladığım 11400f işlemci ve 6700xt kartlı sistemimde GTA ve forza 5 de anlık fps düşüşü yaşıyorum 2k da ve fhd denedim 180 fps den 60 50 ye düşüyor ve takılmalar oluyor HDD kurulu idi oyunlar SSD taşıdım yine aynı sorun var sıcaklar 60 dereceyi geçmiyor çözümü nedir acaba .

Merhaba yeni topladığım 11400f işlemci ve 6700xt kartlı sistemimde GTA ve forza 5 de anlık fps düşüşü yaşıyorum 2k da ve fhd denedim 180 fps den 60 50 ye düşüyor ve takılmalar oluyor HDD kurulu idi oyunlar SSD taşıdım yine aynı sorun var sıcaklar 60 dereceyi geçmiyor çözümü nedir acaba .
Windows nereye kurulu. Sonradan taşıdıysanız dosyaları formatlayıp ssdye kurarsanız sorun çözülür yüksek ihtimalle.

Forzayı bilmiyorum ama gta da fps sabitlemek drop sorununu çözdü benim için.

Windows nereye kurulu. Sonradan taşıdıysanız dosyaları formatlayıp ssdye kurarsanız sorun çözülür yüksek ihtimalle.
Oyunu HDD kurdum daha sonrasında Steam üzerinden Windowsun kurulu olduğu SSD taşıdım aynısi yine oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forzayı bilmiyorum ama gta da fps sabitlemek drop sorununu çözdü benim için.
Monitör 165 Hz hocam 165 sabitleyebilirmiyim.

Oyunu HDD kurdum daha sonrasında Steam üzerinden Windowsun kurulu olduğu SSD taşıdım aynısi yine oldu.

Denemekte fayda var ben 144'de kullanıyorum.

Taşırsanız sıkıntı çıkabiliyor böyle. Format atarak direkt ssd üzerine kurarsanız sıkıntı kalmayacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,402
Üyeler
187,672
Son üye
AresSalamanca
Geri