Neler Yeni

GTA V Arkadaş Davet etme ?

TheFaLcoN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
723
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Gta 5 indirdim kurdum girdim ve arkadaşımla oynamak istedim lakin arkadaşıma davet tıklayınca böyle bir şey yazıyor bu nedir eğitimi nasıl tamamlıyacağım online ilk defa oynuyorum ve bu konuda cahilim beraber göreve katılamıyoruz görev yapamıyoruz bilen var mı ?

2020.05.16-08.44.webp

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Gta 5 indirdim kurdum girdim ve arkadaşımla oynamak istedim lakin arkadaşıma davet tıklayınca böyle bir şey yazıyor bu nedir eğitimi nasıl tamamlıyacağım online ilk defa oynuyorum ve bu konuda cahilim beraber göreve katılamıyoruz görev yapamıyoruz bilen var mı ?

Alıntıyı görüntüle
story mode daki ilk görevleri bitir franklin ile araba çalmanın oraya kadar gel orda dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
yada arkadaşın yapmadıysa söyle ona o yapsın

story mode daki ilk görevleri bitir franklin ile araba çalmanın oraya kadar gel orda dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada arkadaşın yapmadıysa söyle ona o yapsın
İkimizde save %100 save attık yinede olmuyor

Aynı sorunu ben de yaşıyorum hikaye bölümünden mi görevleri yapacağız yoksa online bölümünden iş lerimi nasıl hallederiz ?

Geri