GTA V ENCHANDED düşük fps sorunu

Reaksiyon skoru
2
merhaba arkadaşlar öncelikle günaydınlar GTA V enchanted oyununu rtx4070 i7 14600 donanımlarına sahip laptobumda oynamaya calisiyorum lakin işlemci normal seviyelerinde kullanılmasına rağmen (darboğaz yok ) ekran kartı kullanımım %50 60 seviyelerinde dolanıyor dolayısıyla düşük fps alıyorum. yer yer ekran kartının kullanımı yükseldiginde dogru orantılı olarak fps imde yükseliyor cözümünü bilen varmı acaba

Çözümünü bilmiyorum ama ben de aynı sorunu yaşadım. Format gerekiyordu bilgisayara hazır böyle sorunlarda varken format attım bi yine düzelmedi. Sonra 1-2 driver güncellemesinden sonra öyle rastgele bir zaman oyuna girdim ve sorun düzeldi. Belki de değiştirdiğim grafik ayarlarından oldu bilemiyorum. Bu sorun GTA'dan kaynaklanıyor belli bir çözümü yok sanırım. Bir şeyler deneye deneye belki bulabilirsiniz.

Ben 60 fps sabitleyerek oynuyorum sorun yok.

Ben 60 fps sabitleyerek oynuyorum sorun yok.

Çözümünü bilmiyorum ama ben de aynı sorunu yaşadım. Format gerekiyordu bilgisayara hazır böyle sorunlarda varken format attım bi yine düzelmedi. Sonra 1-2 driver güncellemesinden sonra öyle rastgele bir zaman oyuna girdim ve sorun düzeldi. Belki de değiştirdiğim grafik ayarlarından oldu bilemiyorum. Bu sorun GTA'dan kaynaklanıyor belli bir çözümü yok sanırım. Bir şeyler deneye deneye belki bulabilirsiniz.
tamamdir teşekkür ederim deneyeceğim

NVIDIA App'e gir, GTA 5 Enhanced'i seç, en altlarda Düşük Gecikme Oranı Modu var, onu Ultra olarak seç, kaydet.
Olmazsa ayarı NVIDIA App'ten kapat, NVIDIA Denetim Masası'ndan yap, 3D Ayarlarının Yönetilmesi altında yine Düşük Gecikme Oranı Modu'nu bul Ultra olarak seçip kaydet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,017
Üyeler
174,042
Son üye
dgknmelih
Geri