Neler Yeni

GTA V ENCHANDED düşük fps sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem Başar
merhaba arkadaşlar öncelikle günaydınlar GTA V enchanted oyununu rtx4070 i7 14600 donanımlarına sahip laptobumda oynamaya calisiyorum lakin işlemci normal seviyelerinde kullanılmasına rağmen (darboğaz yok ) ekran kartı kullanımım %50 60 seviyelerinde dolanıyor dolayısıyla düşük fps alıyorum. yer yer ekran kartının kullanımı yükseldiginde dogru orantılı olarak fps imde yükseliyor cözümünü bilen varmı acaba

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Fatih Ayhan
Çözümünü bilmiyorum ama ben de aynı sorunu yaşadım. Format gerekiyordu bilgisayara hazır böyle sorunlarda varken format attım bi yine düzelmedi. Sonra 1-2 driver güncellemesinden sonra öyle rastgele bir zaman oyuna girdim ve sorun düzeldi. Belki de değiştirdiğim grafik ayarlarından oldu bilemiyorum. Bu sorun GTA'dan kaynaklanıyor belli bir çözümü yok sanırım. Bir şeyler deneye deneye belki bulabilirsiniz.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,187
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Ben 60 fps sabitleyerek oynuyorum sorun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem Başar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 60 fps sabitleyerek oynuyorum sorun yok.

Çözümünü bilmiyorum ama ben de aynı sorunu yaşadım. Format gerekiyordu bilgisayara hazır böyle sorunlarda varken format attım bi yine düzelmedi. Sonra 1-2 driver güncellemesinden sonra öyle rastgele bir zaman oyuna girdim ve sorun düzeldi. Belki de değiştirdiğim grafik ayarlarından oldu bilemiyorum. Bu sorun GTA'dan kaynaklanıyor belli bir çözümü yok sanırım. Bir şeyler deneye deneye belki bulabilirsiniz.
tamamdir teşekkür ederim deneyeceğim

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
856
İsim
Emirhan
NVIDIA App'e gir, GTA 5 Enhanced'i seç, en altlarda Düşük Gecikme Oranı Modu var, onu Ultra olarak seç, kaydet.
Olmazsa ayarı NVIDIA App'ten kapat, NVIDIA Denetim Masası'ndan yap, 3D Ayarlarının Yönetilmesi altında yine Düşük Gecikme Oranı Modu'nu bul Ultra olarak seçip kaydet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,514
Üyeler
171,053
Son üye
ali351
Top Bottom