Oyun uğraştırıcı eskiden en çok kosatka ve gece kulübü kazandırıyordu. Şimdi ne yaptılar bilmiyorum bayadır oynamadım.dostlar warehouse aldım da çok meşakkatli uğraştırıcı
hocam gta onlınada para hilesi gibi bişey vardı ondan yapın bakın keyfinizedostlar warehouse aldım da çok meşakkatli uğraştırıcı
Kosatka çekip cayo perico heist yap. Tek başına yapabildiğin için oyundaki en çok para bırakan heistdostlar warehouse aldım da çok meşakkatli uğraştırıcı
cayo pericoyu shealth yapmak preplerle max 1 saat sürüyordu birde elmas çıkarsa çalcağın eşya her heist başı 1.6m falan bırakıyodu yan droplarla tartışmasız oyunun en iyi heisticayo perucco heist candir, hem soloda yapiliyor. kotaska aliyorsun sonra mu madrazonun heist gorevine gidiyorsun cayo perucco heist aciliyor
ben bu sekilde 20-30mn jkastim sonra cok yaptigim icin baydi
aynen, 2-3 saatte cooldown u var zaten. gunde 4 kere yaptigimi hatirlarim. 8 dakikada soymuslugum varcayo pericoyu shealth yapmak preplerle max 1 saat sürüyordu birde elmas çıkarsa çalcağın eşya her heist başı 1.6m falan bırakıyodu yan droplarla tartışmasız oyunun en iyi heisti
Bende de 2,3 falan var kosatka öneriyor herkes onu alacamdostlar warehouse aldım da çok meşakkatli uğraştırıcı
Özelleştirmeleri baya pahalıymış yalnız az önce baktım da. Sonradan değişebiliyordur İnşallahBende onu alayım bakalım
Hemen oyuna gir beleş 1m veriyor. Hiçbir şey yapmana gerek yokdostlar warehouse aldım da çok meşakkatli uğraştırıcı