Yardım GTA V ONLİNE açıldığı gibi kapanıyor yardım lazım

MelihSak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
181
Bütçe
99999999
GTA V ONLİNE açıldığı gibi kapanıyor yardım lazım
arkadaşlar arkadaşımın pc gta 5 online açıyor epic games den giriyor bu arada oyun açılıyor gibi oluyor ama siyah ekran da kalıyor ve kapanıyor ne bir crash ne bir hata hiç bir şey yok öylece kapanıyor bunun çözümü nedir lütfen yardım.

Birden fazla sorun sebebi ve çözümü olabilir. Bu youtube videosunda bazı düzeltme senaryolarından bahsedilmiş. Videonun altındaki yorumlarda da bunların işe yaramadığı durumlarda bazı yöntemlerden bahsedilmiş.

"arkadaşlar videodakiler işe yarayabilir fakat + olarak bilgi ekleyeyim oyununuzun siyah ekran vermesinin sebebi hatalı veya eksik mod yüklemesi olabilir oyun dosyalarının içerisinde dinput8.dll isimli dosyayı silin öyle oyuna giriş yapın o da işe yaramaz ise scripts isimli klasör varsa onu da silin işe yaramaz ise oyunun dosyalarını tekrar doğrulayın ya da oyunu silip tüm dosyalarının silindiğinden emin olup tekrar yükleyin bunların hiçbiri de olmazsa ya sisteminizde ya da indirdiğiniz herhangi bir şeyden kaynaklıdır en mantıklı çözüm format atmak "

Biri bunu yazmış bir kaç kişi çözüm yöntemini doğrulamış.

Birden fazla sorun sebebi ve çözümü olabilir. Bu youtube videosunda bazı düzeltme senaryolarından bahsedilmiş. Videonun altındaki yorumlarda da bunların işe yaramadığı durumlarda bazı yöntemlerden bahsedilmiş.

"arkadaşlar videodakiler işe yarayabilir fakat + olarak bilgi ekleyeyim oyununuzun siyah ekran vermesinin sebebi hatalı veya eksik mod yüklemesi olabilir oyun dosyalarının içerisinde dinput8.dll isimli dosyayı silin öyle oyuna giriş yapın o da işe yaramaz ise scripts isimli klasör varsa onu da silin işe yaramaz ise oyunun dosyalarını tekrar doğrulayın ya da oyunu silip tüm dosyalarının silindiğinden emin olup tekrar yükleyin bunların hiçbiri de olmazsa ya sisteminizde ya da indirdiğiniz herhangi bir şeyden kaynaklıdır en mantıklı çözüm format atmak "

Biri bunu yazmış bir kaç kişi çözüm yöntemini doğrulamış.
teşekkürler ama format dışında bir yöntem yok mu ya format hariç her şeyi denedik

Tam olarak her şeyi biraz açabilir misiniz? Yani tam olarak neleri denediniz?

oyunu sildik yükledik, dosyaları da sildik tekrar yükledik, dosyaları doğruladık, ama bir faydası olmadı

"arkadaşlar videodakiler işe yarayabilir fakat + olarak bilgi ekleyeyim oyununuzun siyah ekran vermesinin sebebi hatalı veya eksik mod yüklemesi olabilir oyun dosyalarının içerisinde dinput8.dll isimli dosyayı silin öyle oyuna giriş yapın o da işe yaramaz ise scripts isimli klasör varsa onu da silin."

Bunu?

1760796144958.webp
1760796158223.webp

Geri