Gta V sizce bir daha ücretsiz olur mu?

Yakın zamanda olur mu?
büyük konuşmak gibi olmasın ama imkansız desek yeridir epic games çok büyük zarara uğradı zaten bedava oyunlardan hala vermeye devam ediyorlar fakat gta 5 gibi büyük çaplı oyunların bedava olarak verilmesi artık senede 1 kere felan ama gta 5 daha verilmez en azından epic games te

bence şu beleş oyun füryası yavaş yavaş cozutmaya başladığında tekrar gta5 verirler çünkü inanılmaz patlamıştı epic.
Epic ondan önce de beleş oyun veriyormuş ben ilk beleş verdikleri GTA V sanıyordum hatta :D

bir yandan güzel bir yandan eğer oyun online ise heryer hileci veya troll kaynıyor.
genelde türk milletinde oluyor o hile açıyım trolleyim kafası. saçmalamakta üstümüze yok...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epic ondan önce de beleş oyun veriyormuş ben ilk beleş verdikleri GTA V sanıyordum hatta :D
gta5 i verene kadar oyunları alıyordum da gta5 de epic bi patladı. uygulama açılmıyor satın alamıyorum kitlenip duruyor vs. nefret ettim zar zor gta5i aldım dahada girmedim uygulamaya

genelde türk milletinde oluyor o hile açıyım trolleyim kafası. saçmalamakta üstümüze yok...
o yüzden bence online oyunlar verilmemeli single'a lafın yok benimde işime geliyor :)

Sanmam

Sanmıyorum

Geleceğini sanmıyorum

keşke gta 5i bir daha kimse oynamasa da rockstar şu oyunu sağmaktan vaz geçse. bıkkınlık verdi artık 2013ten beri aynı oyun.

Gta V ne bir daha ücretsiz olur mu?
Gta V Online ban yediğim aklıma gelmiştir.
1623416860059.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,524
Üyeler
174,892
Son üye
elyfall07
Geri