Neler Yeni

GTA VI ARABA LİSANSI

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
İşin rockstar tarafından bakınca da zaten neredeyse birebir aynısını oyuna "BEDAVA" koyabiliyorken neden lisans için hem para ödeyip hem de sözleşmelerden doğacak risklere girsin ki. X araba markası ile anlaştı ve oyun içerisinde X markayı rahatsız eden durumlar oldu ve dava açtı. Durduk yere iş çıktı başına. Rockstar en mantıklı olanı yapıyor. Oyun çıksın zaten araçlar modlanır kolay iş.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
İşin rockstar tarafından bakınca da zaten neredeyse birebir aynısını oyuna "BEDAVA" koyabiliyorken neden lisans için hem para ödeyip hem de sözleşmelerden doğacak risklere girsin ki. X araba markası ile anlaştı ve oyun içerisinde X markayı rahatsız eden durumlar oldu ve dava açtı. Durduk yere iş çıktı başına. Rockstar en mantıklı olanı yapıyor. Oyun çıksın zaten araçlar modlanır kolay iş.
Hocam arabalarda motor sesi güzel olsun da gerisi kolay

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,588
İsim
Oğuz
Abi ne garip adamlarsınız ya model ayni model, şekil ayni şekil, arkasında bi' Ford yazısını göremeyince nasıl zevk alamıyorsunuz?
Bu yorumu araba oyunu oynamaktan zevk almayan biri yapabilir sadece. Lisans hakkı alamayınca motoru da birebir yapamıyor. İsim aynı değil, motor sesi aynı değil, dizayn aynı değil. Neresi sadece isimden ibaret? Cabrio gibi aynı farları koyup, açılır kapanır yapınca Porsche mi olmuş oluyor? Sanal bir şeyden bahsediyorsun gerçek hayat değil. Onu oynarken de gerçek gibi hissettirmeyecekse ne kalıyor geriye. Forza Horizon'u sadece gerçek lisans için oynayan binlerce kişi vardır veya Asetto Corsa'nın tutma sebebi bu zaten. Evet Gta'nın arabaları güzel gayet zevk veriyor ama resmi hissettirmesinde ne sakınca var? Full lisanslı araba görsek Forza gibi güzelce modifiye etsek daha da çığır açan bir oyun olur Gta 6.

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
Bu yorumu araba oyunu oynamaktan zevk almayan biri yapabilir sadece. Lisans hakkı alamayınca motoru da birebir yapamıyor. İsim aynı değil, motor sesi aynı değil, dizayn aynı değil. Neresi sadece isimden ibaret? Cabrio gibi aynı farları koyup, açılır kapanır yapınca Porsche mi olmuş oluyor? Sanal bir şeyden bahsediyorsun gerçek hayat değil. Onu oynarken de gerçek gibi hissettirmeyecekse ne kalıyor geriye. Forza Horizon'u sadece gerçek lisans için oynayan binlerce kişi vardır veya Asetto Corsa'nın tutma sebebi bu zaten. Evet Gta'nın arabaları güzel gayet zevk veriyor ama resmi hissettirmesinde ne sakınca var? Full lisanslı araba görsek Forza gibi güzelce modifiye etsek daha da çığır açan bir oyun olur Gta 6.
imkansız gibi bir şey bu markalar direkt o topa girmiyor keşke demekle kalıyoruz burada

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,588
İsim
Oğuz
imkansız gibi bir şey bu markalar direkt o topa girmiyor keşke demekle kalıyoruz burada
İmkansız zaten biliyorum da arkadaş çok garip istekte bulunmuşuz gibi davranmış. Yılların hayalidir Gta'da lisanslı araba.

LUClFER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert RTJ
Rockstar'ın lisanslı araba kullandığı oyunlar sadece L.A. Noire ve Midnight serisiydi. L.A. Noire'da hatırlayan elbet olur, bildiğin Ford falan kullanıyorduk.

Ama işte GTA evreni tamamen farklı. Neden herkes inatla bu oyundan lisanslı araba bekliyor bilmiyorum ama Rockstar GTA için böyle bir şey yapmaz. Ne maddi açıdan serinin evrenindeki lore'undaki arabaları değiştirmeyi tercih eder, ne de firmalarla anlaşıp iknâ etmeye uğraşır. Adamlar GTA serisindeki lore araçlarından gâyet memnun gözüküyorlar. Ben de her ne kadar binlerce add-on mod deneyip GTA 5'i öyle oynasam da, bu kararlarına saygı duyup mantıklı buluyorum şahsen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r
Modla eklenir abi çok takmayın. Tek tekte uğraşmıyorsunuz zaten tüm araçları değiştiren paketler var. Hatta araç modellerimi bile değiştirmeden sadece üstlerine arabanın gerçekteki ismini bile ekleyebilirsiniz. Lisanslı araç modu diye bişey vardı GTA 5te

NFS Underground 2'de linsanlı arabalar vardı da noldu? Nissan 350Z'yi bmw yapıp oynadık. Yine aynı şeyi yaparım ben hiç sorun yok

Son düzenleme:

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Berk
Alıntıyı görüntüle
Hocam yukarda gördüğünüz gibi aşşağıdaki gta 6 sahnesinden aldığım bir araç var, Porsche Tayga modeli. yukarıdaki gerçek fotoğrafı. Lisansının olduğunü düşündüren asıl detay arabanın arkasındaki p¹,o²,r³,s⁴,c⁵,h⁶,e⁷ yazısı. Evet tam gözükmüyor ancak 7 haneli olduğu gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce rockstar games çoğu araç markasının lisansını almış mıdır? Bence dodge,ford ve Porsche markaları kesin var
al sana 7 haneli T O R S C H E rock star gibi bir dev böyle devasa bir oyunda telif hakkı parasını vereceğini hiç sanmıyorum ancak iş birliği niteliğinde bir iş yaparlarsa olabilir yoksa ihtimal bile vermiyorum

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
al sana 7 haneli T O R S C H E rock star gibi bir dev böyle devasa bir oyunda telif hakkı parasını vereceğini hiç sanmıyorum ancak iş birliği niteliğinde bir iş yaparlarsa olabilir yoksa ihtimal bile vermiyorum
Aga para sıkıntı değil. Asıl sıkıntı insanların markaları lekelemesi bu yüzden getirmezler diye düşünüyorum artık

Abi ne garip adamlarsınız ya model ayni model, şekil ayni şekil, arkasında bi' Ford yazısını göremeyince nasıl zevk alamıyorsunuz?
Dayı sen şimdi elektirikli araba hayarnı falansındır

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Berk
Aga para sıkıntı değil. Asıl sıkıntı insanların markaları lekelemesi bu yüzden getirmezler diye düşünüyorum artık
dostum her şey para bu sektörde. o adını aldığınız markalar gta gibi bir markada nasıl telif paraları isterler aklınız fikriniz yetmez. marka kötülemesi kafaya takıcakları en son şey. dünyayı yönetiyor bu markalar.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
dostum her şey para bu sektörde. o adını aldığınız markalar gta gibi bir markada nasıl telif paraları isterler aklınız fikriniz yetmez. marka kötülemesi kafaya takıcakları en son şey. dünyayı yönetiyor bu markalar.
Aga rockstar da bok gibi para var. Hatta bi gün nfs serisi başka bir firmaya satmayı düşünürse rockstar nfs serisini zorlanmadan alabilir. Ama tabii ki de öyle bir şey olmaz. Demek istediğim nfs serisine örn 100.000 dolara anlaştıkları lisansı rockstara 1.000.000.000 dolar demezler..

fine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Emir
Alıntıyı görüntüle
Hocam yukarda gördüğünüz gibi aşşağıdaki gta 6 sahnesinden aldığım bir araç var, Porsche Tayga modeli. yukarıdaki gerçek fotoğrafı. Lisansının olduğunü düşündüren asıl detay arabanın arkasındaki p¹,o²,r³,s⁴,c⁵,h⁶,e⁷ yazısı. Evet tam gözükmüyor ancak 7 haneli olduğu gözüküyor.

Sizce rockstar games çoğu araç markasının lisansını almış mıdır? Bence dodge,ford ve Porsche markaları kesin var
Bir suç oyununa kimsenin gidip de kendi markasını oyuna ekleyip itibarını zedeleyeceğini sanmam. Hem başta şirketleri geç oyuna 2 milyar dolar harcama yapmış Rockstar bir de gidip lisanslara mı para bayılsın.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
Bir suç oyununa kimsenin gidip de kendi markasını oyuna ekleyip itibarını zedeleyeceğini sanmam. Hem başta şirketleri geç oyuna 2 milyar dolar harcama yapmış Rockstar bir de gidip lisanslara mı para bayılsın.
Aga siz lisans parasını çok abartıyorsunuz rockstar zorlanmadan satın alır ama senin dediğin gibi oyun açık dünya oyunu bu yüzden insanlar arabalarla kötü şeyler yapabilir. Yani sıkıntı para ile değil itibar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,178
Üyeler
163,957
Son üye
ET7isBEST
Top Bottom