2080 falan olur gibime geliyor benim çünkü acayip uçuk birşeyler gelicekbu oyunun minimum gereksinimi ne olur acaba
abart rx 570 min olur tahminimce2080 falan olur gibime geliyor benim çünkü acayip uçuk birşeyler gelicek
kanka 570 çok düşük be şuan bile rdr2yi adam akıllı akıcı oynamak için 570-580 falan gerekiyor Rockstar ne kadar iyi optimizasyon yapsadaabart rx 570 min olur tahminimce
Evet harita çok büyükmüş, grafikler ve ışıklandırmalar RDR 2 gibi duruyor zaten tehminimde öyleydi, Grafikler zamanla güzelleştiriyorlar zaten önemli olan haritanın büyüklüğü ve oynanış içeriği.o twitterdaki video gercek miymis yani vay anasinj
coklu cekirdek ve vram rockstar oyunlarinda onemlikanka 570 çok düşük be şuan bile rdr2yi adam akıllı akıcı oynamak için 570-580 falan gerekiyor Rockstar ne kadar iyi optimizasyon yapsada
sorun olabilir belki günümüzde çıkacak oyun kanka istedikleri belli fsr 2 kalite modunda 30 fps diyor mesela oyun ve istediği sistem özellikleri ortada
Alıntıyı görüntüle
çıktığında akıcı oynamak için bundan yüksek sistemde isteyebilir
Alıntıyı görüntüle
Bende rx5500m var mediumda ayarlarda texture highda 60fps oynayabiliyorum. Gta 6nin da min 3 veya 4gb vram isteyen 1060 3gb veya rx 570 4gb gibi bir sistem gereksinimi olur. Önerilen de rx 5700 veya rtx 2060 olur 1080 60 icinkanka 570 çok düşük be şuan bile rdr2yi adam akıllı akıcı oynamak için 570-580 falan gerekiyor Rockstar ne kadar iyi optimizasyon yapsada
sorun olabilir belki günümüzde çıkacak oyun kanka istedikleri belli fsr 2 kalite modunda 30 fps diyor mesela oyun ve istediği sistem özellikleri ortada
Alıntıyı görüntüle
çıktığında akıcı oynamak için bundan yüksek sistemde isteyebilir
Alıntıyı görüntüle
Aga sende çok düşürmüşsün rx500 serisinden 590 tek destekler gibiabart rx 570 min olur tahminimce