the_vr_boy
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
merhaba gta5 için playlist ekibi kuruyoruz şuan 4 kişiyiz 2-3 kişi lazim yaş siniri 14 toxiklik olmasin diye
discordum ahmeti3833
discordum ahmeti3833
evet toxiklik yapmayacaksaniz aliriz gene düşükse yaşinizmin yaş sınırı mı 14
daha yeni kuruyoruz grubu hocam işteNe zmna kadar aliyonuz
min 14 iyi bence boşuna o yaşı almayın 4 kişiyiz demişsin onların y aşları kaçevet toxiklik yapmayacaksaniz aliriz gene düşükse yaşiniz
16min 14 iyi bence boşuna o yaşı almayın 4 kişiyiz demişsin onların y aşları kaç
Ne tür playlist oynuyonuz yarış parkur falan gibi
sumo vs ne varsa atiyoruz rastgele denk geleni oynuyoruzNe tür playlist oynuyonuz yarış parkur falan gibi
Yaş 18 alıyormusunuz halamerhaba gta5 için playlist ekibi kuruyoruz şuan 4 kişiyiz 2-3 kişi lazim yaş siniri 14 toxiklik olmasin diye
discordum ahmeti3833
110 saat falan oynadım fazla iyi değilim playlistte genelde sonuncu olurum o şekildeYaş 18 alım varsa geleyim bende her akşam 8den sonra müsaitim
Sıkıntı yok hocam sana ulaşabileceğim bir platform hesabını yazarmısın ?Yaş 18 alım varsa geleyim bende her akşam 8den sonra müsaitim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
110 saat falan oynadım fazla iyi değilim playlistte genelde sonuncu olurum o şekilde
aa4710 discordSıkıntı yok hocam sana ulaşabileceğim bir platform hesabını yazarmısın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıkıntı yok hocam sana ulaşabileceğim bir platform hesabını yazarmısın ?