Cheat engine diyen olmuş ta önericen program var mı kanka vallaha para kasmak çok zor 50 level anca oldum cepte 200 bin var sadece bu arada solo hileyi solo da mı açiyim yoksa public te herkesi attıktan sonra mı ?400 level 500m bastım tabi yavaş yavaş günde 50m bas sınır olarak sorun olucağını sanmıyorum
herkesi atıp aç hile fix yedi benim önerim yok şuanCheat engine diyen olmuş ta önericen program var mı kanka vallaha para kasmak çok zor 50 level anca oldum cepte 200 bin var sadece bu arada solo hileyi solo da mı açiyim yoksa public te herkesi attıktan sonra mı ?
cheat engine ile yap hayatta yemezsin. yersen gel beni bulSorunun cevabını biliyorum ama şu oyunu ağız tadı ile oynaya mıyorum ne biliyim istediğim araçları almak çok uğraştıriyor yeni map güncellemesi geliyor türkçe destek yine yok zaten en sorun olan yer türkçe olmaması ezbere oynuyoruz oyunu :/ neyse çoğu kişi para hilesi filen yapmış şuan benim arkadaşta dair bayağa olmuş para hilesine bir şey diyorlar mı hala ban olayı filen var mı ?
Zaten devam ettirmek isteseydi dostum RDR Online gibi ayrı olarak satardı yine para kazanırdıEpic gamesten sonra oyun bozdu. Rockstar da son darbesini yaptı gta5 e.