GTA6 Trailer 2 Sonrası PC de FPS Beklentiniz

Bu forum kafayı yemiş, RDR2 2018 de çıktığında 2010 kartıyla oynama hayali kurmak gibi bir şey yaşıyonuz, 2028 de PC ye gelse RTX3000 serisi 8 yıllık kart oluyor.

Bu forum kafayı yemiş, RDR2 2018 de çıktığında 2010 kartıyla oynama hayali kurmak gibi bir şey yaşıyonuz, 2028 de PC ye gelse RTX3000 serisi 8 yıllık kart oluyor.
rdr2 1660ti oynatıyor gayet 1080p de orta yüksek karışık ayarlarda

Hocam kastettiğim şey şu PS5 de bile 30 fps çalışmıyor yer yer 25 fps lere düştüğü tespit edilmiş bunu düşününce series s de çalıştırmak teknik açıdan bayağı büyük bir olay
Nerde tespit edilmiş kaynak atarmısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kimsenin pc için dert etmesine gerek yok gtx 1060 6gb bile çalıştırabilir modlarla görüntüyü aşırı bozmadan
Gtx 1060 çalıştırabilir derken?! :D oyunda gömülü ray tracing var bu dediğin mümkün değil

rdr2 1060ti oynatıyor gayet 1080p de orta yüksek karışık ayarlarda
1060ti yeni mi çıktı?

Nerde tespit edilmiş kaynak atarmısın?

Gtx 1060 çalıştırabilir derken?! :D oyunda gömülü ray tracing var bu dediğin mümkün değil

1060ti yeni mi çıktı?
1660ti

katılıyorum hocam çok abartmışlar 40 serisi 100 fps oynayacak zatne

hocam çok s*alak yorum yapılmış nvidia reflexi de bilmiyor arkadaş heralde ayrıca fps artınca gecikmede biraz düşüyor reflexile native göre daha az gecikme alacaksınız mal

sahte kare falan da yok oyun çok yüksek miktarda değişiyor aşırı akıcı oluyor böyle s*alaklarla uğraşmak zor

sus sus frame genin görüntü kalitesiyle alakası yok oyun aşırı akıcı oluyor eğer kör değilsen kardeşim müthiş bir fark var dolayısıyla gecikme biraz düşüyor reflex ile nativeden daha az gecikme alırsın
Kapa kapa yan hesabı ana hesapla gel ondan da hakaret et :)
Frame gen de sahte kare yok mu hmm
Reflex ile orjinal gecikmeden daha düşük gecikmemi kaynağı babaannen mi?

Yorumlar cehalet seviyesinin yüksekliğini gösteriyor rockstar twitterda 1152p çözünürlüğünde fsr 1.0 ile ps5 fat kasa üzerinden alınmış görüntüler bunlar dedi boş yorumları bırakın da ve fsr 1.0 gibi leş bir upscaling methoduna göre inanılmaz gözüküyor 1080p de bile oyun

hocam ya çok abarıyosunuz ya küçümsüyosunuz bak net söyliyorum 3000 seri 3060 ta bide akar oyun 4000 seri rağatça oynicak 2000 seride 30 fps olsada oynatcak ama gtx serisinde rtx çekirdekleri çok düşük olduğu için 1080 dağil çok zor
Olay oynatma değil oynatmasına oynatır önemli olan bu kalitede olan oyunu en azından 1080p yüksek-ultra ayarlarında oynamak.

aha düşük gecikmemi kaynağı babaannen mi?

Gerçek 25 kare
1746968496357.webp

4X FG
1746968581735.webp

Dostum kendin test edebilirsin, dediğim gibi yüksek FPS de FG açıyorsan gecikmeyi anlarsın çünkü 100 fps nin gecikmesi 8 ms felan, fakat bu teknoloji RTX ve Path Raycing için yapıldı, 25 karenin gecikmesi çok yüksek zaten kendim test ettim 25 fps de oyun oynanmıyor.

Gerçek 25 kare
Alıntıyı görüntüle
4X FG
Alıntıyı görüntüle

Dostum kendin test edebilirsin, dediğim gibi yüksek FPS de FG açıyorsan gecikmeyi anlarsın çünkü 100 fps nin gecikmesi 8 ms felan, fakat bu teknoloji RTX ve Path Raycing için yapıldı, 25 karenin gecikmesi çok yüksek zaten kendim test ettim 25 fps de oyun oynanmıyor.
Frame geni 25 fps alıyorsan ztn kullanma minimum 60 fps ve üstünde kare hızı alman lzm işe yaraması için frame genin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,903
Üyeler
174,261
Son üye
Muhammetz
Geri