GTA6 Trailer 2 Sonrası PC de FPS Beklentiniz

Hey Allahım ya gene biri frame gen ile oluşturulan sahte kareyi övüyor.
Olan görüntü kalitesine, sistem gecikmesine ve oyun zevkinize oluyor.
Arkadaş bence orada PS5 in FSR ına kıyasla DLSS 4 de daha iyi görüleceğini belirtmek istemiş

Uygunsuz davranış
Yav sus allahin cahili ya böyle s*lak s*alak yorumlar nasıl yapabiliyorsunuz gtx 1650 bile açar oynatır siz rockstarı ne sanıyorsunuz acaba?
katılıyorum hocam çok abartmışlar 40 serisi 100 fps oynayacak zatne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş bence orada PS5 in FSR ına kıyasla DLSS 4 de daha iyi görüleceğini belirtmek istemiş
hocam çok s*alak yorum yapılmış nvidia reflexi de bilmiyor arkadaş heralde ayrıca fps artınca gecikmede biraz düşüyor reflexile native göre daha az gecikme alacaksınız mal

sahte kare falan da yok oyun çok yüksek miktarda değişiyor aşırı akıcı oluyor böyle s*alaklarla uğraşmak zor

sus sus frame genin görüntü kalitesiyle alakası yok oyun aşırı akıcı oluyor eğer kör değilsen kardeşim müthiş bir fark var dolayısıyla gecikme biraz düşüyor reflex ile nativeden daha az gecikme alırsın

ekran kartı 4080s de işlemci ile uyum sağlar mu oyunda onu bilemedim
sağlar bence ultra oynarsan oynarsan

Yav sus allahin cahili ya böyle s*lak s*alak yorumlar nasıl yapabiliyorsunuz gtx 1650 bile açar oynatır siz rockstarı ne sanıyorsunuz acaba?
haklı 3060 bide oynatcak rağat

Onu bunu bilmemde 3060 flan açmaz bu iyunu min 4060ti bence
klar sen bu forumda nasıl 3 yıl geçirdin merak konusu

hocam ya çok abarıyosunuz ya küçümsüyosunuz bak net söyliyorum 3000 seri 3060 ta bide akar oyun 4000 seri rağatça oynicak 2000 seride 30 fps olsada oynatcak ama gtx serisinde rtx çekirdekleri çok düşük olduğu için 1080 dağil çok zor

Cyberpunk dan örnek vericem, Path raycing açtığın zaman oyun 23 FPS oluyor, fakat FG açarsan 60 FPS yi geçiyorsun DLSS performans ile birlikte burada oluşan gecikme farkı 23 karenin gecikmesinden daha az, Eğer sen 100 fps aldığın oyunda FG açarsan ozaman gecikmesi anlarsın çünkü gerçek 100 FPS nin gecikmesi 10 ms den az. Bu teknolojiler zar zor 60 alanlar için tasarlanmış, Reflex 2 daha çıkmadı bunuda atlıyorsunuz, halen reflex 1 kullanıyor oyunlar, ikinci sürümde 2 katı gecikme düşeceği vaad edildi eğer doğruysa, FG4x de bile farkı anlayamıcaksınız. Sahte kare olayını bende başta sevmiyordum fakat Kaliteli monitörün varsa ve G-sync açıksa FG çok iyi çalışıyor.

6800xt 7500f 32gb ram var 4k fsr açık raytraycing kapalı bazı ayarlar ultra bazı ayarlar yüksekde 60fps alacağım ( raytraycing harici ayarlarda ışık yansıması gibi ayarlar varsa onları düşüğe alınca amd kartlar çok yüksek fps verebiliyor)

benim gariban 5500 rtx3060ti 32gb ram kaç fps verir :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,301
Üyeler
174,342
Son üye
Murad46
Geri