rdr2 1660ti oynatıyor gayet 1080p de orta yüksek karışık ayarlardaBu forum kafayı yemiş, RDR2 2018 de çıktığında 2010 kartıyla oynama hayali kurmak gibi bir şey yaşıyonuz, 2028 de PC ye gelse RTX3000 serisi 8 yıllık kart oluyor.
Nerde tespit edilmiş kaynak atarmısın?Hocam kastettiğim şey şu PS5 de bile 30 fps çalışmıyor yer yer 25 fps lere düştüğü tespit edilmiş bunu düşününce series s de çalıştırmak teknik açıdan bayağı büyük bir olay
Gtx 1060 çalıştırabilir derken?!kimsenin pc için dert etmesine gerek yok gtx 1060 6gb bile çalıştırabilir modlarla görüntüyü aşırı bozmadan
1060ti yeni mi çıktı?rdr2 1060ti oynatıyor gayet 1080p de orta yüksek karışık ayarlarda
1660tiNerde tespit edilmiş kaynak atarmısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gtx 1060 çalıştırabilir derken?!oyunda gömülü ray tracing var bu dediğin mümkün değil
1060ti yeni mi çıktı?
Kapa kapa yan hesabı ana hesapla gel ondan da hakaret etkatılıyorum hocam çok abartmışlar 40 serisi 100 fps oynayacak zatne
hocam çok s*alak yorum yapılmış nvidia reflexi de bilmiyor arkadaş heralde ayrıca fps artınca gecikmede biraz düşüyor reflexile native göre daha az gecikme alacaksınız mal
sahte kare falan da yok oyun çok yüksek miktarda değişiyor aşırı akıcı oluyor böyle s*alaklarla uğraşmak zor
sus sus frame genin görüntü kalitesiyle alakası yok oyun aşırı akıcı oluyor eğer kör değilsen kardeşim müthiş bir fark var dolayısıyla gecikme biraz düşüyor reflex ile nativeden daha az gecikme alırsın
GTX1060 2016 yılında çıktı, yani RTX 4060 gibi düşün eski değildi oyun çıktığında. Fakat 8 yıl 3 nesil demek.rdr2 1060ti oynatıyor gayet 1080p de orta yüksek karışık ayarlarda
Olay oynatma değil oynatmasına oynatır önemli olan bu kalitede olan oyunu en azından 1080p yüksek-ultra ayarlarında oynamak.hocam ya çok abarıyosunuz ya küçümsüyosunuz bak net söyliyorum 3000 seri 3060 ta bide akar oyun 4000 seri rağatça oynicak 2000 seride 30 fps olsada oynatcak ama gtx serisinde rtx çekirdekleri çok düşük olduğu için 1080 dağil çok zor
aha düşük gecikmemi kaynağı babaannen mi?
Rdr2 de ray tracing yok kankacım oynatması normal fakat Gta 6 da bilgisayar tarafında her şey ray tracing olacağı için donanımsal ray tracing desteklemeyen gpuları şimdiden rafa kaldırın1660ti
Ulan benim rtx 3050 8 GB modelim 60+ FPS verie mi acaba...3060 ve üstü gpular bu oyunu 1080p ultrada 60 fps üstü oynatacaktır
Frame geni 25 fps alıyorsan ztn kullanma minimum 60 fps ve üstünde kare hızı alman lzm işe yaraması için frame geninGerçek 25 kare
Alıntıyı görüntüle
4X FG
Alıntıyı görüntüle
Dostum kendin test edebilirsin, dediğim gibi yüksek FPS de FG açıyorsan gecikmeyi anlarsın çünkü 100 fps nin gecikmesi 8 ms felan, fakat bu teknoloji RTX ve Path Raycing için yapıldı, 25 karenin gecikmesi çok yüksek zaten kendim test ettim 25 fps de oyun oynanmıyor.