Kullanmayacaksan niye aldın paketini açmamışsın daha?22 nisanda vatandan 3938 TL ye aldım daha burayı keşfetmemiştim hiç paketinden açmadım kaça satabilirim
Tam olarak hangi modeli? Ona göre fiyat söyleyim.22 nisanda vatandan 3938 TL ye aldım daha burayı keşfetmemiştim hiç paketinden açmadım kaça satabilirim
Pc topluyodumKullanmayacaksan niye aldın paketini açmamışsın daha?
3000'den yukarısına zor satarsın22 nisanda vatandan 3938 TL ye aldım daha burayı keşfetmemiştim hiç paketinden açmadım kaça satabilirim
AsusTam olarak hangi modeli? Ona göre fiyat söyleyim.
Baya zarar edeceksin ama şimdiden diyim![]()
Büyük kazık yemişsin G. O. ve 2. el muamelesi görecek en fazla 3000TL22 nisanda vatandan 3938 TL ye aldım daha burayı keşfetmemiştim hiç paketinden açmadım kaça satabilirim
daha cuma günü incehesap üzerinde 3000 tl ye satılıyordu gaming gecesinde , eğerki kutusunu açmadıysan bile baya zarar ediceksin gibi çünkü 3000 lira bandında falan geziyor msi ve asus un ürünleri sende ancak bu fiyat skalasında satabilirsin gibi duruyor şimdiden geçmiş olsun22 nisanda vatandan 3938 TL ye aldım daha burayı keşfetmemiştim hiç paketinden açmadım kaça satabilirim
3000 civarına satabilmen zor ama yine de şansını dene 2. el koyarak22 nisanda vatandan 3938 TL ye aldım daha burayı keşfetmemiştim hiç paketinden açmadım kaça satabilirim