gtx 1060 güzel'midir alınır mı?

Aynen ben sadece MHz de düşünmedim her şeyi düşürdüm çektiği w a kadar .d
RX 500 serilerinde o sorun var. Sorunun sebebi de AMD yazılımı ile alakalı değil, bazı üreticilerin kartı fazla Overclock yapmalarından ve bazı çiplerin de kalitesiz olmasından kaynaklı. Çip o hızda yıllarca kalamıyor, silikon kalitesi zamanla düşüyor ve kartın silikonu kartın stok hızını kaldıramamaya başlıyor.

RX 500 serilerinde o sorun var. Sorunun sebebi de AMD yazılımı ile alakalı değil, bazı üreticilerin kartı fazla Overclock yapmalarından ve bazı çiplerin de kalitesiz olmasından kaynaklı. Çip o hızda yıllarca kalamıyor, silikon kalitesi zamanla düşüyor ve kartın silikonu kartın stok hızını kaldıramamaya başlıyor.
Ohooo benimki 7 yıldan fazla Minig gördü bide ne haldedir çipleri 🗿

Benimki minig versiyonu direk ama kartı 1280₺ ye aldım 7 ay önce o zmanlar bilmiyordum maalesef yaptık bir hata.d
Sende sorun çipte de olmayabilir, Mining serisinin güç beslemesi zayıf, Miningde kart az güç çekiyor diye öyle yapmışlar ama malum oyunda kartın güç tüketimi uçuyor, orası da sorun çıkarmış olabilir 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler dediğinizi yapacam
2060 al derim, büyük ihtimalle pek bütçe arttırmadan da 3400-3800 aralığında bulursun.

Sende sorun çipte de olmayabilir, Mining serisinin güç beslemesi zayıf, Miningde kart az güç çekiyor diye öyle yapmışlar ama malum oyunda kartın güç tüketimi uçuyor, orası da sorun çıkarmış olabilir 😀
Hocam valla 1 aydır wattman yemiom öyle bir dengede ayar yaptım ki God Of War 4 te ısı 84 idi 79a düştü bide 2 FPS düştü inşallah watttman yada mavi ekran yemem ayarlarım gider daha da yapamam satarım 400e bu GOAT ı kullanırım elimde bu var

Bu .d

teşekkürler dediğinizi yapacam
2060 bulursan al dediği gibi

Ekler

• IMG_20230719_004050.jpg
    IMG_20230719_004050.jpg
    794.6 KB · Hit: 28
hocam bi soru soracam bunun yanında hangi işlemci gider amd veya intel yeni anakart dahil
2060 ise şuan f/p olarak 5500 veya 12100 f iyi gider ama eğer diyorsanız 2060 alacağım işlemcide bu bütçeye dahi cikamam sonradan yükseltmek adına 2. el 3600 2700 x falan alabilirsiniz ama 12100f veya 5500 çok daha iyi olacaktır bütçeniz artarsa 5600 veya 12400 f de tercih edebilirsiniz

wattman la falan uğraşmasın diye attım birde 3500 rx 6600 çok göremedim ben
Sadece oyun oynayacak ve bütçesi kısıtlı adam amd kartlara yönelebilir ve wattman için birden fazla sebep var.Arkadaşıma 6700 lü sistem aldırmıştım zamanında ve tüm bileşenler orta kalitedeydi.Donanımsal bir sıkıntı olmadığı için tek sorun uygun yazılımı bulmaktı ve güncel driverları kurup denediğinde wattman yememişti.Şu an cayır cayır oynuyor.12 bin Tl ye aldığı sistem ile benimle aynı fpsi alıyor.Wattman hakkında çözümün yok ise asıl NVIDIA fanboyluğunu sen bırak.

3500`e Rx6600 kalmadı artık 2060 bile belki.

Geri