GTX 1070 Alınır mı? Oyun Performansı Yorumları

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
4000
Gtx 1070 almayı düşünüyorum oynayacağım oyunlar
God Of War + god of war ragnarok
elden ring
witcher 3
Cyberpunk 2077
ve bu tarz oyunlar illa ultrada oynamama gerek yok ama çamur gibi grafiklerlede oynamayayım diyorrum sizin görüşünüz nedir gtx 1070 tavsiye edermisiniz veya başka öneri ne olabilir

Maks ne kadar çıkabilirsin

Rx 6600 daha tatlı olur diye düşünüyorum

bende amd serisini düşündüm fiyatına göre yüksek performansı oluyo yani aynı fiyatta bi nvidia karta göre ama daha önce hiç kullanmadım driveri nasıl acaba bi sorunu varmı
o zaman gtx 10 serisini unut hocam artık yeni nesil oyunları açamıyor mimari olarak desteklemediği için.
Tavsiyem 6600xt bulamazsan rx 6600 veya 2060super olur ama bu bütçede en güçlüsü 6600xt dir.
Rx 6600 daha tatlı olur diye düşünüyorum

bende amd serisini düşündüm fiyatına göre yüksek performansı oluyo yani aynı fiyatta bi nvidia karta göre ama daha önce hiç kullanmadım driveri nasıl acaba bi sorunu varmı
rx 6600 kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım performans olsun güç tüketimi olsun 10 numara

Ben wattman babası dedikelri rx 570 kullandım senelerce bir kere hata almadım özellikle son dönemlerde neredeyse hata alan bir amd kullanıcısı görmüyorum

1750534338177.webp

2070 super ayarında.

Geri