Hocam zaten oyun oynayan ayrı klavye maus fln alırikiside 3050 dostum ve birinde 5500 var gerçekten leş bi işlemci iki sistemdede bazı özellikler leş sadece ekran kartı ve işlemciye abanmışlar denilebilir
işlemciye leş diyip işlemciye abanmışlar demek garip...ikiside 3050 dostum ve birinde 5500 var gerçekten leş bi işlemci iki sistemdede bazı özellikler leş sadece ekran kartı ve işlemciye abanmışlar denilebilir
O zaman 4050 lerden çekersin bı tane dlss3.0 la uzun süre gotururbütçe belki 20 k ya çıkabilir ama 6 ay sonra alabilirim ozaman belki fiyatlarda düşer
Hocam sanırım bu paraya 7. Nesil fln istiyoişlemciye leş diyip işlemciye abanmışlar demek garip...
hocam abanmışlardan kastım tüm yatırımı ona yapmışlar ve 5500 harbi leşişlemciye leş diyip işlemciye abanmışlar demek garip...
bu bütçeye ne olabilir başka? ilk önerdiğimde 5600h vardı zatenhocam abanmışlardan kastım tüm yatırımı ona yapmışlar ve 5500 harbi leş
onunda diğer özellikleri leşbu bütçeye ne olabilir başka? ilk önerdiğimde 5600h vardı zaten
neyi leş söyler misin?onunda diğer özellikleri leş
bekleneyi leş söyler misin?
1/ekran kartı leş mesela 1650 alma diyoruz adama sen 1650 laptop atıyosunneyi leş söyler misin?
1650?bekle
Mesaj otomatik birleştirildi:
1/ekran kartı leş mesela 1650 alma diyoruz adama sen 1650 laptop atıyosun
2/ekran 144 hz ama malzeme kalitesi çok kötü üstelik emin değilim ama 144 hz ile 1650 çakışıyo muydu neydi geçen görmüştüm 1080p de çalışması daha mı iyiydi öyle bişeydi
3/ ürünün paketlemesi berbar ve muhtemelen 2. el çünkü jelatinsiz geliyor ayrıca dediğim gibi paketleme leş
4/bazı kullanıcılar hatalı ürün gönderildiğinden şikayet etmiş ve geri iade yapılmadığını söylemiş
5/ 8gb ram günümüz oyunları için gerçekten aşırı yetersiz son zamanlarda 16 gb ram bile yetersiz gelmeye başladı
6/ıps panel bunun neden leş olduğunu anlatmama gerek yok herhalde
7/çözünürlük kötü hadi onu geç alanı çok yetersiz 512 gb günümüzde 1 oyun için bile verilebiliyor