Öneri GTX 1650 2023'te hala alınır mı ?

bütçe belki 20 k ya çıkabilir ama 6 ay sonra alabilirim ozaman belki fiyatlarda düşer

ikiside 3050 dostum ve birinde 5500 var gerçekten leş bi işlemci iki sistemdede bazı özellikler leş sadece ekran kartı ve işlemciye abanmışlar denilebilir
Hocam zaten oyun oynayan ayrı klavye maus fln alır

Laptop ta 3050 bile berbat bence. S.z o bütçede asla 3050 altı almayın.

Bence alınmaz.

Yanlış Bilgilendirme
neyi leş söyler misin?
bekle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyi leş söyler misin?
1/ekran kartı leş mesela 1650 alma diyoruz adama sen 1650 laptop atıyosun
2/ekran 144 hz ama malzeme kalitesi çok kötü üstelik emin değilim ama 144 hz ile 1650 çakışıyo muydu neydi geçen görmüştüm 1080p de çalışması daha mı iyiydi öyle bişeydi
3/ ürünün paketlemesi berbar ve muhtemelen 2. el çünkü jelatinsiz geliyor ayrıca dediğim gibi paketleme leş
4/bazı kullanıcılar hatalı ürün gönderildiğinden şikayet etmiş ve geri iade yapılmadığını söylemiş
5/ 8gb ram günümüz oyunları için gerçekten aşırı yetersiz son zamanlarda 16 gb ram bile yetersiz gelmeye başladı
6/ıps panel bunun neden leş olduğunu anlatmama gerek yok herhalde
7/çözünürlük kötü hadi onu geç alanı çok yetersiz 512 gb günümüzde 1 oyun için bile verilebiliyor

Son düzenleme:
bekle

1/ekran kartı leş mesela 1650 alma diyoruz adama sen 1650 laptop atıyosun
2/ekran 144 hz ama malzeme kalitesi çok kötü üstelik emin değilim ama 144 hz ile 1650 çakışıyo muydu neydi geçen görmüştüm 1080p de çalışması daha mı iyiydi öyle bişeydi
3/ ürünün paketlemesi berbar ve muhtemelen 2. el çünkü jelatinsiz geliyor ayrıca dediğim gibi paketleme leş
4/bazı kullanıcılar hatalı ürün gönderildiğinden şikayet etmiş ve geri iade yapılmadığını söylemiş
5/ 8gb ram günümüz oyunları için gerçekten aşırı yetersiz son zamanlarda 16 gb ram bile yetersiz gelmeye başladı
6/ıps panel bunun neden leş olduğunu anlatmama gerek yok herhalde
7/çözünürlük kötü hadi onu geç alanı çok yetersiz 512 gb günümüzde 1 oyun için bile verilebiliyor
1650?

ram yükseltmesi yapılabiliyor ve gayet yeterli olur cs için

şikayetleri bütün ürünlerde görebilirsin ips panele leş demişsin bunuda benim anlatmama gerek yok herhalde

512gb hangi oyun için yetersiz acaba şuan AAA oyunlar 150gb üstüne çıkmıyor ve 2.el değil

rastgale sallamışsın bir şeyler

büyük ihtimalle epeye modeli yazdın ilk çıkana tıklayıp baktın .D

Geri