Neler Yeni

Öneri GTX 1650 5600H 10.000 TL

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Üniversite öğrencileri, yanında taşımak isteyen insanlar, koyacak yeri olmayan insanlar var tabikide herkes masaüstü ister 7 k ya 1650 li sistemler vardı çok daha performanslı ama şartlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden hocam
Lenovo alınırda güzel model.forumda birçok konusu var.ihtiyacın varsa 10 K iyi fiyat.ama bende Bilgisayar bakıyorum ama laptopa 10 K vermem

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Lenovo alınırda güzel model.forumda birçok konusu var.ihtiyacın varsa 10 K iyi fiyat.ama bende Bilgisayar bakıyorum ama laptopa 10 K vermem
Hocam sizin sistem alacak imkanınız varsa laptopa yaklaşmayın zaten.

venomx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert Falan
Lenovo alınmaz gtx 1650 ye 10 bin verilmez
lenovo alınmaz mı? ne alınırmış kardeşim? artı olarak 10k ya bana boyle baska bi laptop göster? bence ürün tam fp. 120 hz olması da ayrı bi olay zaten. sogutması da iyiyse diyecek laf kalmaz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

JrFuKi.

80+ Bronze
O alınır işte
Hocam rahatsız ediyorumda şuan Bahsettiğim https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000008SRHQ
bu modeli geçen hafta 12.000 tl aldım. Tasarım performans ısı vb. her anlamda memnunum fakat. son 2 gundur fiyatı sadece attığım yerde 500 tl uygun diğer siteler hala 12.000 tl ve suandan bu itopyadaki 11.000 tl di 10.000 tl dusmus ozellikler birebir aynı kafamı karışmış durumda çok aktif kullanmadım cayma hakkımda mevcut iade edip ideapad mi alsam diyorum fakat bizzat vatanda inceledigimde ideapad cok sadeydi ve hosuma gitmemişti. Sizce nasıl hareket etmeliyim aşırı anlamıyorum sadece o gun o sartlarda en mantıklı bu asus tuf gaming gelmişti ve aldım..
bundan 1 ay once 11.200 tl rtx3050 li monster almıstım 2 kere degişimden sonra iade ettim illahlah ettirmişti casper ve monstere tovbe etmiştim bu asus aldıgımda beri mutluyum 500 tl icin iade etmem fakat bu 10.000 tl lik model aklımı karıstı.

not: 12.000 tl asusu alırken hp palvion modeli 1650 ti ekran kartılısıda 12.000 tl di hepsine rağmen asusu tercih etmiştim fakat sitede dolastıkca kafam karısıyor :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam rahatsız ediyorumda şuan Bahsettiğim https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000008SRHQ
bu modeli geçen hafta 12.000 TL aldım. Tasarım performans ısı vb. her anlamda memnunum fakat. son 2 gundur fiyatı sadece attığım yerde 500 TL uygun diğer siteler hala 12.000 TL ve suandan bu itopyadaki 11.000 TL di 10.000 TL dusmus ozellikler birebir aynı kafamı karışmış durumda çok aktif kullanmadım cayma hakkımda mevcut iade edip ideapad mi alsam diyorum fakat bizzat vatanda inceledigimde ideapad cok sadeydi ve hosuma gitmemişti. Sizce nasıl hareket etmeliyim aşırı anlamıyorum sadece o gun o sartlarda en mantıklı bu asus tuf gaming gelmişti ve aldım..
bundan 1 ay once 11.200 TL rtx3050 li monster almıstım 2 kere degişimden sonra iade ettim illahlah ettirmişti casper ve monstere tovbe etmiştim bu asus aldıgımda beri mutluyum 500 TL icin iade etmem fakat bu 10.000 TL lik model aklımı karıstı.

not: 12.000 TL asusu alırken hp palvion modeli 1650 ti ekran kartılısıda 12.000 TL di hepsine rağmen asusu tercih etmiştim fakat sitede dolastıkca kafam karısıyor :D
Babam sen devam et aldığın ile ben öyle yapardım

bu modeli geçen hafta 12.000 TL aldım. Tasarım performans ısı vb. her anlamda memnunum fakat. son 2 gundur fiyatı sadece attığım yerde 500 TL uygun diğer siteler hala 12.000 TL ve suandan bu itopyadaki 11.000 TL di 10.000 TL dusmus ozellikler birebir aynı kafamı karışmış durumda çok aktif kullanmadım cayma hakkımda mevcut iade edip ideapad mi alsam diyorum fakat bizzat vatanda inceledigimde ideapad cok sadeydi ve hosuma gitmemişti. Sizce nasıl hareket etmeliyim aşırı anlamıyorum sadece o gun o sartlarda en mantıklı bu asus tuf gaming gelmişti ve aldım..
bundan 1 ay once 11.200 TL rtx3050 li monster almıstım 2 kere degişimden sonra iade ettim illahlah ettirmişti casper ve monstere tovbe etmiştim bu asus aldıgımda beri mutluyum 500 TL icin iade etmem fakat bu 10.000 TL lik model aklımı karıstı.

not: 12.000 TL asusu alırken hp palvion modeli 1650 ti ekran kartılısıda 12.000 TL di hepsine rağmen asusu tercih etmiştim fakat sitede dolastıkca kafam karısıyor :D
Asusun sunmuş olduğu soğutma sistemi kullanılan parçaların kalitesi vs Asus iyidir lenovo gerçekten düşük seviye bana öyle geliyor şimdi yine linç yeriz sıkıntı yok

JrFuKi.

80+ Bronze
Babam sen devam et aldığın ile ben öyle yapardım

Asusun sunmuş olduğu soğutma sistemi kullanılan parçaların kalitesi vs Asus iyidir lenovo gerçekten düşük seviye bana öyle geliyor şimdi yine linç yeriz sıkıntı yok
ilginiz için teşekkurler daha detaylı bilgi verebilir seniz sevinirim . sebebi hakkında

Top Bottom