Hocam rahatsız ediyorumda şuan Bahsettiğim
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000008SRHQ
bu modeli geçen hafta 12.000 TL aldım. Tasarım performans ısı vb. her anlamda memnunum fakat. son 2 gundur fiyatı sadece attığım yerde 500 TL uygun diğer siteler hala 12.000 TL ve suandan bu itopyadaki 11.000 TL di 10.000 TL dusmus ozellikler birebir aynı kafamı karışmış durumda çok aktif kullanmadım cayma hakkımda mevcut iade edip ideapad mi alsam diyorum fakat bizzat vatanda inceledigimde ideapad cok sadeydi ve hosuma gitmemişti. Sizce nasıl hareket etmeliyim aşırı anlamıyorum sadece o gun o sartlarda en mantıklı bu asus tuf gaming gelmişti ve aldım..
bundan 1 ay once 11.200 TL rtx3050 li monster almıstım 2 kere degişimden sonra iade ettim illahlah ettirmişti casper ve monstere tovbe etmiştim bu asus aldıgımda beri mutluyum 500 TL icin iade etmem fakat bu 10.000 TL lik model aklımı karıstı.
not: 12.000 TL asusu alırken hp palvion modeli 1650 ti ekran kartılısıda 12.000 TL di hepsine rağmen asusu tercih etmiştim fakat sitede dolastıkca kafam karısıyor