Ne beklediğine bağlı.Sizce güncel oyunlarda 1650 ekran kartı güçsüz mü?
bana kalırsa iyi kart hocam. Çok üst grafikler oynamazsınız ama düşük ayarlarda bile olsa açamayacağı oyun yok şuan o ekran kartında. (ayarlar en düşük diyorum ama ileride vram sorunsalı boy gösterebilir.)Sizce güncel oyunlarda 1650 ekran kartı güçsüz mü?
katılıyorum internet kafede en az 1660 beklerken i5 7500 1060 3gb çıktı.Niyete göre iyi,mesela ben internet kafeye gidiyorum baktım sistemlerde i5 6.nesil + 1050ti var dxdiag'tan falan bakana kadar sistemlerde 2060 falan var zannediyordum.Düşük sistem kullandıktan sonra orta derece sistem bile yetiyor.
FPS göstergesini açmadığın sürece anlamazsın bile...Niyete göre iyi,mesela ben internet kafeye gidiyorum baktım sistemlerde i5 6.nesil + 1050ti var dxdiag'tan falan bakana kadar sistemlerde 2060 falan var zannediyordum.Düşük sistem kullandıktan sonra orta derece sistem bile yetiyor.
O sistem bile valo 250 fps veriyor Hele hayatımda ilk defa battlefield 4 girdim (normalde küfür ettimde buraya yazmıyım ) oha lan bu grafikler ne oyuna bak falan demiştim.FPS göstergesini açmadığın sürece anlamazsın bile...