Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,203
SSD'den kaynaklanıyor olabilir. Kendisi kronik sorunlu da biraz.
3200MHZ ram ss de neden öyle bilmiyorum1333mhz yazıyor attığın sistem bilgilerinde
bu kadar fps farkının sebebi ssd olabilir miSSD'den kaynaklanıyor olabilir. Kendisi kronik sorunlu da biraz.
ayrıca eski bir pc sayılmaz kronik sorun olsa bile bu kadar sürede belli olmaz3200MHZ ram ss de neden öyle bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu kadar fps farkının sebebi ssd olabilir mi
Bu kadar net fikriniz var. Benim o kadar net fikrim yok maalesef.ayrıca eski bir pc sayılmaz kronik sorun olsa bile bu kadar sürede belli olmaz
Bu kadar net fikriniz var. Benim o kadar net fikrim yok maalesef.
Cfg ve performans komutlarını kullanıyor musun? Adamın ayarları iyi olabilir. İşlemcinin max desteklediği hız 2666 olabilir. Görev yöneticisi/performans kısmından belleğe tıkla orada kaç mhzde çalıştığı yazar ve 8 gb ram olması da etkiler.
SSD ile fps değerinin alakası yok sadece harita, çevresel faktörleri, partikülleri hızlı yüklemiş olur hem ram'e az yük verir bu sayede droplar meydana gelmez hem de işlemcinin yükleme yükünü azaltır dipnot olarak geçeyim yanlış bilgilendirme olmasın.(eğer hatam varsa lütfen düzeltin)Sistem bilgilerim ektedir.
Not: İşlemci i3 10105F ekran kartı modeli gainward. (ss de işlemci nedense yanlış)
Videoda ki adam 300 FPS stabil oynayabiliyorken ben en düşük ayarlarda 200 FPS oynayamıyorum 130-150'ye düştüğü oluyor sebebi nedir?
Videoda 16 gb ram kullanılıyor, bende 8 gb ram var bu kadar fps farkının sebebi tamamen bu olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
15-20 dk önce furmark testi yaptım max 62 derece gördü ekran kartında sorun yok.SSD ile fps değerinin alakası yok sadece harita, çevresel faktörleri, partikülleri hızlı yüklemiş olur hem ram'e az yük verir bu sayede droplar meydana gelmez hem de işlemcinin yükleme yükünü azaltır dipnot olarak geçeyim yanlış bilgilendirme olmasın.(eğer hatam varsa lütfen düzeltin)
Sisteminizi stres testine sokmanızı tavsiye ederim tam yük altında herhangi bir donanımda sorun çıkacak mı kısacası direnci kırılacak mı diye kontrol etmek lazım.
işlemciye de yaptınız mı? Yapmadıysanız Prime95 ile yapabilirsiniz.15-20 dk önce furmark testi yaptım max 62 derece gördü ekran kartında sorun yok.
Performans kısmından "bellek" e tıkla orada yazar. Cpu değil.
Ramden kaynaklı. Ram o kadar fark eder mi? bal gibi de eder gençler.
1x8 2666mhz CL19 ram ile 2x8 2666mhz CL15 ram arasında dağlar, bayırlar, ovalar, yaylalar var.
oyun esnasında nadir olarak fpsim 150-170 den 50-60 a inip bir süre o fps civarında kalıyor ve ardından düzeliyor ram ile mi alakalı bu durum? yetersiz mi kalıyor cs go içinRamden kaynaklı. Ram o kadar fark eder mi? bal gibi de eder gençler.
1x8 2666mhz CL19 ram ile 2x8 2666mhz CL15 ram arasında dağlar, bayırlar, ovalar, yaylalar var.
İşlemcinin max desteklediği hız 2666 olabilir demiştin onun için attım, ram markası XPG 8gb 3200mhz Ddr4 Gammix D30Performans kısmından "bellek" e tıkla orada yazar. Cpu değil.